От х:

Днес в x:

Бусът, убил моториста в Хасково, е правел обратен завой от дясната лента

Товарният автомобил “Мерцедес”, в който се блъсна и загина 35-годишният моторист Даниел Николов в петък, е правел обратен завой на бул. “Съединение”. 57-годишният водач е предприел маневрата от дясната лента, като по този начин е отнел предимството на моториста. Това е официалното становище на полицията за инцидента в 12.50 часа на Разпети петък. Според МВР от своя страна мотористът пък се е движел с несъобразена скорост. При удара той е попаднал под микробуса и е починал на място.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    !!
    !!!!!!!!!!!!
    58 -2
    14:21, 10 апр 2018
    Ще продължат катастрофите там ,след като последните години всеки който има фирма в района си направи тихомълком излаз в другото платно.Преди години само Химмаш и тролеите имаха изходи.Всеки чорбаджия се мисли за голяма работа и си мисли че му е бащиния.Проверете кои изходи са законни.
  • 2
    Ми
    микребуса
    12 -8
    14:53, 10 апр 2018
    "микребуса"
    Коментарът не е добавен поради наличието на непознати думи! Моля проверете съдържанието на коментара си и думите: микребуса!
    Чак сайта ви не иска да ми добави коментара, щото е неграмотно написан. Ми аз какво да направя, да не съм го написал аз, вие сте си го написали така.
  • 3
    Ма
    Марин
    56 -4
    15:53, 10 апр 2018
    В Хасково никой не може да шофира. Липса на всякаква култура. Това е истината.
  • 4
    Ми
    Минчо
    18 -1
    18:35, 10 апр 2018
    Освен кръговото на края и долу на "Дерони"/тролейното другаде да не може да се обръща! Никакви знаци не помагат!!! Трябва един желязен парапет по цялото протежение!!!
  • 5
    Ху
    Хулиган
    14 -8
    20:04, 10 апр 2018
    Че буса не е завивал както се полага е ясно. Сега вещите лица ще трябва да изчислят с каква скорост се е движил мотора. 350 кг мотор с моторист да премести задницата на над 3.5 т. Бус с 5 метра. Съвсем ясно се вижда къде е удара и къде е преместена задницата от удара. Спирачен път няма. Поне на снимките не се вижда. Според мен скороста е била над 150.
  • 6
    На
    Наско
    12 -1
    08:06, 11 апр 2018
    За съжаление в Хасково няма елементарна култура на водачите. Не се спазват знаци, отнема се предимство, не се ползват мигачи, масово се движат в лявата лента или по средата на бул.Раковски, Васил Левски, България. Правилата за преминаване през кръгово не се спазват, а всеки сече напряко. Половината от най-натоварените улици и булеварди са превърнати в паркинги. Все повече ПТП-та ще има в тоя град!
  • 7
    Ма
    МАНГО
    9 -1
    09:04, 11 апр 2018
    За съжаление това е резултата, когато на пътя се срешнат двама, които не спразват правилата.
    Със сигурност на ден само в Хасково се "разминават" стотици такива случаи, понеже съдбата не е решила да срещне двама едновременно нарушаващи всякакви норми. То не е преминаване на червен светофар, изпреварване в кръстовище, завой наляво от дясното платно, непропускане на пешеходци на пешеходна пътека, тип "Зебра", пресичане от пешеходци където им скимне и на диагонал, майки с колички на пътя, защото "тротоара бил разбит и много друсал" и т.н. и т.н.
    • Ас
      Асковски бек
      6 0
      10:03, 11 апр 2018
      БРАВО ! Абсолютно съм съгласен с бай МАНГО!
      Не знам какво трябва да се случи, за да се размърдат полицаите, и да заработят ,най-накрая. И заплатите им увеличиха, и всичките им прищевки изпълни Винету, тя пак си трайкат.
      Имам усещането, че властта си глеси ченгетата, само за да ги пазят, от народната любов!
      Алоо Цанков, насълсън ?Хвърляй вече оставката, и тръгвай за Германия!!!
Последни новини