От х:

Днес в x:

26 °C

ДПС поиска кметът да се извини за фесовете

Официална декларация, в която се иска публично извинение от кмета на Хасково Георги Иванов, прочетоха в началото на днешното заседание на ОбС от съветническата група на ДПС. Те потърсиха сметка от градоначалника за думите му пред медиите "Когато започнете да влизате в общината с фесове, тогава ще разберете за какво става въпрос".

Кметът Иванов се извини. Но преди това подробно обясни, че насаждането на етническо напрежение в Хасково не тръгва от него. Иванов припомни думите на лидера им Ахмед Доган на миналите местни избори "Искам Хасково!" Кой друг политик си е позволявал подобни думи, повиши тон Иванов. И допълни: Искам и аз да ви задам няколко въпроса.Защо не потърсихте сметка от вашия човек Емин Дормуш, който пред цяла България ме обвини в рушветчийство? Защо никой от вас не излезе да каже, че този човек е просто един мошеник?

Когато писахте тази декларация, защо не написахте и една декларация срещу този, който ограби вас, лично вас и вашите пари, дарени за религиозния дом в Текето? (Става дума за депутата Рамадан Аталай). Всеки един от вас тук в тази зала, е дарил пари за строежа на хотела в Текето, който по-късно Аталай си присвои. Защо мълчите, страх ли ви е, попита Иванов.

Защо не написахте декларация срещу вашия общински лидер Мюмюн Искендер, заради когото Хасково няма закрит плувен басейн и хубав музей?

Защо не написахте декларация, когато онзи ден се разпределяха 150 милиона лева за общините в България, а Хасково получи една голяма нула? (Тези пари се разпределяха от вицепремиера Емел Етем от ДПС). Стотици хиляди отидоха за турските общини, Стамболово получи големи суми, Минерални бани – близо милион. Хасково – нула лева.

Ако съм засегнал някого с думите си, извинявам се, приключи Иванов.

Тодор Кръшков
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 04.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате енергията да направите всичко, което пожелаете сега. Това си личи от далече, но не пренебрегвайте желанията на близките си. Бъдете по-толерантни към тях, дори и да се двоумите, опитайте. Ще подобрите отношенията си, щом точно и ясно изразявате мислите и намеренията си.
04 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Творческите ви сили са в подем. Имате интересни идеи, които не трябва да оставяте без по-нататъшно развитие. В личен план около вас назряват вълнуващи събития, които ще се отразят благоприятно на атмосферата в семейството ви. Оградени сте с вниманието на хората, които обичате и това ви прави бодри и енергични.
04 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате основания да бъдете доволни от себе си. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно за да не ви изнервят излишно. По-често ще се радвате на добри поводи, благодарение на старанието си. Тази тенденция ще се задълбочи, правейки делата ви перспективни.
04 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще постигнете изпълнението на свое желание, стига то да е в полза на вас самите. В последно време пилеете много сили и средства в угода на другите, като забравяте за собствените си нужди. Постоянството ви в една връзка ще обърне нещата във ваша полза. Идеите ви ще се популяризират, защото са добри и имат отношение към добруването на повече хора.
04 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
В отлична форма сте и успявате да се справите в необходимите срокове. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В личен план сте късметлии. Оказва се, че притесненията ви са били напълно неоснователни.
04 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Не се дистанцирайте от околните, с нищо не ги превъзхождате, освен с високото си самочувствие. Във ваша полза е да се приземите по-скоро. Семейството ви очаква повече внимание, предвид предстоящо семейно мероприятие.
04 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Семейна хармония сред приятна атмосфера ще цари в дома ви днес. Настроени сте добронамерено към всички и това до голяма степен ще запази семейния уют. Ще прекарате приятно, ако поканите приятели на обяд или вечеря и ги изненадате със свой специалитет.
04 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Предстои ви плодотворен период в личен план. Без трудности ще реализирате стремежите си и денят ще изобилства от радостни поводи. Професионалните ви ангажименти ви отнемат много време и може би умората ще ви досажда.
04 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Заемайки се с неотложните си задачи, ще си осигурите време и за дома. Подготовката за предстоящо пътуване е в ход, но някои вече пътуват. За други от вас денят се свързва с нова интимна връзка или делово съдружие. Разумно изразходвайте енергията си, не се претоварвайте с нищо.
04 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не създавайте излишно напрежение с притесненията си, част от които ще се окажат по-маловажни, отколкото ги мислите. Истина е, че многото задължения ви уморяват и това се отразява на психическото ви и физическо здраве. Оставете настрана задачите, които могат да бъдат отложени и помислете за почивката си.
04 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Особено важно за вас е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Ако успеете да овладеете емоциите си, само ще спечелите. Пречки от различен характер ще ви стимулират да потърсите и други възможности за реализация. Добре ще е да помислите за промяна на хранителния си режим и да наблегнете на повече движение.
04 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Избягвайте натоварващите съзнанието дейности, а се заемете с нещо приятно и релаксиращо. Любимият човек ще ви обгражда с внимание и обич. Споделете деня си с него и се наслаждавайте на онова, което имате. Духовното ви израстване е очевидно и заслугата за това е изцяло ваша. Давайте повече и не мислете, че нямате. Ще имате.
04 юли 2020
Последни новини