От х:

Днес в x:

Габриела Вълкова тръгва към короната на Мис България

    Едно от най-красивите лица на тазгодишното издание на конкурса Мис България ще е от  Хасковски регион. Габриела Вълкова ще е една от претендентките за короната тази събота-18 ноември.

    Огнената красавица, която е родом от Димитровград, дава заявка, че ще е сред най-сериозната конкуренция на миските от големите региони.

    На 15-ти ноември Габриела заминава за София, където ще се проведе финалния етап на конкурса Мис България, правата за който държи Модната агенция „Интерсаунд“ на Ирина Папазова.

    В подготовката ѝ за голямата вечер на националното дефиле на красавиците от цялата страна Мис България-Хасково, бе подкрепяна от регионалния мениджър на Модната агенция Адриана Добрева. Габриела Вълкова е третата представителка от Хасково, която ще участва в престижния конкурс за красота.

    “Всеки път сме тръгвали със самочувствие и сега е така, защото нашето момиче е достойна претендентка за короната. Тя е красива, но и образована, упорита и много амбициозна, а това са идеалните характеристики, на които залагаме”, казва Адриана Добрева.

    Оранжевата ѝ коса е запазената марка на Габриела и винаги оставя огнена следа от впечатления, когато се появи. За този си избор Габи казва: Това е един вид огънят в сърцето на показ. Затова няма намерение да променя цвета и за голямата вечер.

    През изминалите месеци, във времето от което е носителка на короната на Мис Хасково, Габриела Вълкова подкрепя и е участничка в много благотворителни инициативи. Споделя, че се вълнува от проблемите в света около нея и смята, че това е важно и всеки трябва да дава личен пример. „Под короната на Мис България -Хасково имах възможността през тази година да подпомогна благотворителни събития, да им дам гласност. А на младите - и пример, за да видят, че е важно да бъдем милосърдни. Най-много се радвам за участията на малките в тези инициативи и се надявам, че съм успяла да ги мотивирам и за следващи участия. Сред най-вълнуващите ни посещения бяха тези при хората от Старческия дом в Хасково, при които отидохме заедно с носителите от различни години на короната и титлите Малка Мис и Малък Мистър. Тези деца, а някои и вече младежи, стоплиха душите на хората от дома, донесоха им радост в деня.“

    От два месеца Габи е с диплома по специалността Стопанско управление. Първата и основна цел след края на конкурса, която си поставя, е да се реализира по специалността си. Засега би искала да жонглира между работата в администрацията и модата - фотосесии и ревюта.

    А към предстоящия конкурс Габи тръгва с усещането за най-важното преживяване в живота си досега.

    Надява се, че числото 3, под което ще участва в конкурса, ще ѝ донесе късмет. “Преди всичко искам да представя себе си, града и областта на ниво достойно за гранд финала. А ако имаме и повече късмет защо не и на световен финал“, казва Габриела ден преди да се отправи към голямото пътуване на емоциите. А на въпроса дали красотата ще спаси света отговаря: Да, но красотата на сърцето. Другото е преходно.

    А преди да излезе на подиума тази събота, Габи ще си повтори няколко думи: Трябва да взема максимума от това преживяване, а максимумът са добрите впечатления и емоции!

    Тя ще е участничка в 28-мото издание на престижния конкурс за красота. След проведените регионални конкурси в 25 малки и големи градове в цялата страна до финала достигнаха 20 претендентки. Миналогодишната победителка Габриела Кирова ще има честта да връчи короната на най-красивата българка за 2017 година. Социална кауза на конкурса тази година е под мотото "Реалност от илюзии" и трябва да насочи вниманието и мислите на младите хора към заблудите и опасностите при общуването в социалните мрежи и интернет.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (10)

    • 1
      Сл
      Сланинко
      6 -5
      16:41, 14 ное 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Te
      tehno
      6 -5
      17:28, 14 ное 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 3
      Ct
      ctct
      23 -7
      17:54, 14 ное 2017
      изглежда 35 годишна жена , а сигурно е на 20
    • 4
      Ми
      мис
      20 -7
      19:50, 14 ное 2017
      Прекрасно момиче! Дано оня киликандзер Адриана не тръгва с нея, че само ще и прецака нещата.
    • 5
      К.
      К.Куртев
      11 -4
      00:50, 15 ное 2017
      Снимките от нейния телефон или от платения фотограф на хасковонет са? Ако фотосите са от фогографа по-добре да си взима шапката и вадънлъците, но преди това да върни поне две заплати защото не ги заслужава!!!
      • Ah
        aha
        8 -2
        16:58, 15 ное 2017
        Явно си тъп за да се сетиш, че тук снимките са без всякакви филтри и обработки.Всичко е истинско и мацката определено си я бива.
    • 6
      Гр
      гражданка
      12 -3
      10:32, 15 ное 2017
      А бе, защо се излагате,не е лошо момичето,но има какви красиви деца,та очите ти остават .А тази до нея с тия жуки-мале ле мале
    • 7
      Ли
      Лисицата
      4 -2
      12:07, 17 ное 2017
      "'Наглед си хубаво- но киселиш"" - казах, когато не можах да стигна гроздето.
      А това грозденце е супер!!!
      • Ех
        Ехехе
        1 -2
        22:03, 20 ное 2017
        Киро ушатия - я имаше , колко да е сладко и колко да е искано точно това грозде с боядисана не естествена коса ?
    • 8
      Ех
      Ехехе
      1 0
      22:01, 20 ное 2017
      Няма спор че габриела е в пъти по добрият избор от миналогодишната мис-дрис димитровград/хасково илина цветкова анорексичният плъх . Но никой тук не се замисли защо все такива батали печелят конкурсите - ами много лесно е , който е готов да даде повече от себе си той ще спечели , това не е спортна надпревара това е конкурс за красота. Тука печели тая която най добре може да попее на микрофоните на журито и спонсорите. Като не пускаш на когото трябва не печелиш короната. И на малките деца е ясно как стават нещата. Светът пропищя от актриси който се оплакват че режисьори и продуценти са ги любили за да могат да вземат роля че тука в корумпирана и мръсна българия ли няма да има **** срещу слава.
    Последни новини