От х:

Днес в x:

Мис България-Хасково води малки красавици на гости в старческия дом

    Тазгодишната Мис България-Хасково Габриела Вълкова и малките красавици, спечелили регионалния конкурс през различни години и с награди от Националния Малка мис и Малък мистър украсиха старческия дом днес. При възрастните хора на Кенана децата са за втори път от Великден насам. При първото си посещение чаровните деца обещаха да идват възможно най-често при хората от третата възраст, за да ги радват с присъствието и талантите си. 

    И днес те представиха програма, която разнообрази деня на бабите и дядовците в дома. Камелия Георгиева, Марина Колева, Тодор Тодоров и 5-годишната носителка на короната Малка мис Хасково и Втора принцеса в Националния конкурс, който се проведе в Созопол Александра Толумова, занесоха в дома дарение от дрехи и почерпка.

    "Идеята на конкурса е да търсим не само кимпатични и артистични деца с разнообразни таланти, но и да учим малките чаровници още от рано да са рижовни и уважителни към по-възрастните, затова сме отново при хората от дома", обясни инициативата регионалния мениджър на Модна агенция Интерсаунд, която провежда конкурсите Малка мис и мистър и Мис България, Адриана Добрева.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ве
      Вергил
      19 -1
      15:23, 26 юни 2017
      Адриана, мисля че е време да си останеш и ти в старческия дом при наборите. Стига си се бутала първа на снимките,плашиш децата и читателите на сайтовете!
    • 2
      To
      toi
      7 -1
      16:07, 26 юни 2017
      много са кимпатични децата!
    Последни новини