От х:

Днес в x:

Над 20 фотографии откупени за час в изложбата за Ники

Изображение 1 от 6

    Над 20 копия на фотографии бяха откупени само в първия час след откриването на фото изложбата във фоайето на областната администрация днес. Експозицията бе открита от областния управител Станислав Дечев, който бе спед първите, пуснал дарение в кутията за Ники Корондилева. Губурнаторът посочи, че това не е първата проява, организирана от областната администрация в помощ на момичето, което се лекува в клиника в Истанбул.

    В изложбата са подредени 25 фотографии от конкурса на областния управител на Хасково "Виждам красотата" по повод 1 юни. Изложбата се организира с помощта на Клуб по фотография към Младежкия център Хасково с ръководител Славян Костов и с подкрепата на собственичката на фото студио Нели Стоилова, както и с активното участие на членовете на Областния младежки съвет за иновации.

    Бишвият шеф на агенцията по храните в Хасково, сега депутат – Георги Станков, също даде своята лепта за каузата, като си хареса 3 снимки. Фотоси бяха откупени и Агенцията по приходите.

    Фотографиите остават в експозицията до края й в петък, 30 юни, след което ще бъдат изпратени на новите си собственици, обяснихаот администрацията.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини