От х:

Днес в x:

Хандбалистка от Хасково посяга към короната на Мис България

    Красив поглед, харизма и премерена скромност. Това са само първите впечатления, които 18-годишната Мария Димитрова оставя, когато не я познаваш. Опознаеш ли я дори малко обаче, описанието може да се сведе само до една дума “слънце“. Това слънчево момиче е представителката на Хасково в конкурса на Интерсаунд „Мис България“, който ще се проведе на 19-ти ноември и ще бъде излъчен по Канал 3.

    Високата 174 см. Мария получи шанса да представя Хасково след кастинг и участието си в последствие на регионалния конкурс.

    Въпреки че не е професионален модел, тя тръгва нахъсана за представянето си. Репетира усилено за конкурса, а това й коства леко игнориране на тренировките в хандбала. Хасковската представителка на Мис България е част от националния отбор при момичетата до 19 години, играе и в тима на 21-годишните.

    Ученичката от Финасово- стопанската гимназия "Ат. Буров" в Хасково е пълна отличничка, хвали я регионалният представител на Интерсаунд Адриана Добрева. Силните й качества са, че има бърз ум и е много дисциплинирана, смята тя. „Тръгваме за конкурса не непременно и на всяка цена за първото място, а с нагласата да представим нашия град достойно“, казва Добрева.

    За менторката си Мария пък признава, че са станали добри приятелки и Адриана много й помага със съвети за участието.

    Дни преди конкурса, Мария казва, че се чувства „позитивно-мотивирана“.“ Моята цел в е да натрупам опит и да събера колекция от хубави спомени с участието си в конкурса. Аз съм спортист и винаги съм мотивирана за челните позиции.“, казва абитуриентката от Хасково.

    Тази година Мария Димитрова завършва гимназия и колкото и да е странно за избора на една красива жена, нейният за пътя й напред е да се пробва във Висшето военно училище във Велико Търново. По-съкровеното й желание обаче е да стане студентка по журналистика в Икономическия университет във Варна.

    Шоуто, на което Хасково ще подкрепя Мария Димитрова, ще е в три тура, а претендентките за короната на мис България от различните краища на страната ще оценява 13-членно жури от модни гурута, бизнесмени и журналисти.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ед
      Еделвайс
      22 0
      17:05, 11 ное 2016
      Хубаво момиче
    • 2
      Dn
      DNZ
      28 0
      17:37, 11 ное 2016
      Най-накрая една млада дама да покаже на България, че в Хасково има и красиви момичета! То и момчетата са ни хубави, но от фитнес май не намират време за конкурси... Хайде, момиче, успех и смело напред! Нека това, на което са те научили родителите ти и това, което ти сама си научила за сега в живота, да те поведе по светъл път! И обезателно войниците ще изпълняват всяка заповед! :)
    • 3
      Ko
      Koko
      18 -1
      19:32, 11 ное 2016
      А оная грозотия до нея да не вземе да "цъфне" на конкурса,че хората ще получат нощно напикаване от стрес.
    • 4
      Да
      Да плачем или да се смеем
      14 0
      19:57, 11 ное 2016
      Много ясно е,че е много по красива от Цецка Цацева...
    • 5
      Дс
      ДСЛ
      8 -1
      21:43, 11 ное 2016
      Красиво и умно момиче
    • 6
      G3
      g3nata
      5 -1
      11:22, 12 ное 2016
      няма шанс да спечели това момиче.....за да си мис хасково трябва да имаш специални умения,като танцуване на мръсни танци по оскъдно бельо, да си част от елитните фигури в нощния живот в Хасково...а аз даже несъм я виждал в джой.Също така лицето и трябва да държи на поне 3 пръста грим и защо подяволите неси е нарисувала веждите да седят по така сещате се нали :D
      • Ха
        хахо
        4 -1
        19:31, 12 ное 2016

        Хаха да . Също така трябва да е хостеса в сенса или други подобни сбирщини на ... и пропаднали личности от хай лайфа на хасковска област , да е анорексичен плъх без грам ц.. и задник , да има роднини в журито и спонсорите на "конкурса

        " , и най вече да се казва и...а. Тогава може да има шанс да спечели титлата мис напълно не заслужено.

    • 7
      Jo
      joni dep
      2 -1
      16:46, 12 ное 2016
      много секси ммм ще я цункам навсякъде
    • 8
      Ха
      хахо
      1 -1
      19:26, 12 ное 2016
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 9
      Па
      Пацо
      0 0
      10:11, 14 ное 2016
      Машала, евала, аферим :)
    • 10
      Ко
      Коко
      0 0
      16:28, 27 ное 2023
      Дъртофелницата Адриана е ужасно тъпа и грозна ,,селска поста,,Пълно кукуриго
    Последни новини