От х:

Днес в x:

Обявиха 76 свободни места на трудова борса, търсят и близо 200 военнослужещи

    10 хасковски фирми обявиха 76 свободни места по време на трудова борса в Дома на техниката днес. В нея се регистрираха 163-ма безработни.

    Работодателите предложиха свободни позиции в няколко сфери – промишленост, специализирани строителни дейности, шивашка промишленост, търговия, транспортни услуги, финансови услуги и ресторантьорство.

    Сред предлагащите работа на безработни лица бяха и представители на Военно окръжие-Хасково, чрез което са обявени 188 места за войнишки длъжности във военните формирования на Сухопътните войски в София, Благоевград, Враца, Смолян, Асеновград и Ямбол. Срокът за подаване на документи е 7 ноември. Четирима души се търсят и за Националния военен университет „Васил Левски“ във Велико Търново, където кандидатите могат да подават документи до 28 ноември. Мераклиите не трябва да са навършили 28 г., а ако са бивши военнослужещи трябва да са до 41 години.

    Борсата бе организира от Бюрото по труда в Хасково. Работодателите и безработните лица бяха консултирани от трудовите посредници. Междувременно шефът на Регионалната служба по заетостта Господин Господинов поясни на пресконференция, че това е четвъртата трудова борса за годината в областта. Той отчете, че изминалите три до момента – в Хасково, Харманли и Димитровград имат доста голяма успеваемост. От общо предложените 121 работни места от 30 работодатели на предходните 3 борси, работа са започнали 114 безработни лица.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Sk
      Sk8
      23 -2
      14:50, 26 окт 2017
      Вееелиикк е нашият войниик, вееелиик, велиик, велиик. (агроном, скътавка, киртак)
      • Во
        Войник
        12 -8
        18:28, 26 окт 2017
        Каза човека пред компютъра за човека който при война ще е на 2м под земята....... може армията ни да е ликвидирана но това не означава ,че трябва да плюем по хората които все пак ще бъдат пушечното месо докато ние си седим и този горния ще е първия който ще избяга от строя защото вие няма да имате избор отивате за да пазите семейството и народа си а този горния ще ви плюе после както го прави сега ! ! !
      • Sk
        sk8
        8 -3
        22:21, 26 окт 2017
        Както го нарече "този горния" е изкарал 2 години наборна служба и още 4 кадрови в Карлово. И знае точно какво произвежда нашата родна казарма. А ти най вероятно си от новото поколение "бойци" който са виждали реални действия само на филм. А недай си боже при война може и да съм предприел тактическо укриване в дадена местност, но поне няма да съм жертва на политическа безмисленост като теб "герой" на новото време.
    • 2
      Бо
      Бончо
      4 0
      23:04, 26 окт 2017
      Тая русата вдясно - СТРАШНА!!! Някой да даде координати, МОЛЯ
    • 3
      Бе
      Безработният!
      7 0
      03:11, 27 окт 2017
      За 400-500лв си работете Вие!
    Последни новини