От х:

Днес в x:

Яне Янев и Петър Мидов борят корупцията в пиано бар. Пиян заспа на улицата, друг пиян го сгази. Преглед на печата

Депутатът и враг на олигархията Яне Янев и зам.-окръжният прокурор на Хасково Петър Мидов били засечени в пиано бар в Димитровград да нищят корупцията на чаша уиски. На беседата, провела се на 6 февруари, присъствал и неуспелият кандидат за кмет на Хасково Георги Узунов, пише вестникът.

Провал – БСП без лидер, четем в другото челно заглавие на първа страница в изданието. Нелигитимно представителство провалило областния съвет. Ще има втори опит в сряда.

Уличната търговия с мляко хит, четем на втора страница в броя. След разпалването на истерията около качеството и продуктите, влагани в млечните продукти, уличната търговия с прясно мляко в Хасково придобива невиждани размери.

Рено прегази заспал мъж на улицата, акцентира на криминалната страница вестникът. Става дума за инцидента в Жълти бряг, при който нелепо загина 57-годишен мъж, а друг е задържан.

Родители спряха опелото на загиналия си син, четем още на страницата. Става дума за загиналия в катастрофата ученик от Езиковата Атанас Калинов. Близките научили, че е възможно от негов генетичен материал да си родят друго дете, точно копие на Наско, пише в текста. Погребението на момчето е насрочено за днес.

Нова марка пуска вила Любимец, троен празник в Ивайловград, отпушват автогарата в Свиленград, са част от останалите заглавия на страницата.

Доган ще плати цялата сметка на прехода, казва в интервю за изданието Осман Октай, бивш зам.-председател на ДПС. Продължението на разговора с бившия депутат е в утрешния брой.

Християнски или мюсюлмански град е Хасково, пита се авторът Дикран Балабанян в публикувания на 10 страница материал.

Църквата на богатите чака пари от държавата, така е озаглавен материал на 15 страница в броя. Тема на публикацията е църквата "Свети Архангели Михаил и Гавраил", строена на времето от гърчеещи се хасковлии, по-богатата част от градското население.

Пиян заспа на улицата, друг пиян го сгази, с това заглавие над главата открива днешния си брой "Новинар юг". В дописката четем за нелепия инцидент в Жълти бряг миналата вечер.

Стотици минати с лихвоточките, акцентира в другия водещ материал на първа страница вестникът. На 21 май изтича срокът за подаване на молби за обезщетения.

Министър Данаилов гарантира близо милион за Александрово, четем на втора страница. Гробницата да влезе в списъка на Юнеско , ще иска културното министерство.

Хасково търси 2.5 млн. за аквапарк на Кенана, четем още в броя. Над 88 млн. лв. ще са необходими за реализиране на инвестиционната програма на общината. Общественото обсъждане на бюджета е насрочено за 23 февруари в зала "Хасково".

Държавата – мащеха за зърнопроизводителите, четем в голям материал на 6 и 7 страница. Тема на публикацията са проблемите пред родните фермери.

Това бяха акцентите в днешния регионален печат.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини