От х:

Днес в x:

Пиян турчин буйства и блъска полицаи, 40-годишен в ареста за подкуп

55-годишен турски гражданин е задържан за нарушение на реда и съпротива срещу орган на властта. В Районното полицейско управление е получен сигнал от служител на охраната на паркинг в квартал „Капитан Петко войвода” в Свиленград. Той съобщил, че на паркинга има пиян мъж, който буйства, вдига скандали и се саморазправя с шофьори на паркирани автомобили. Пристигналите на мястото полицаи установили мъжа и му поискали документите за самоличност. Пияният влязъл в пререкания със служителите на МВР и започнал да ги блъска и дърпа за светлоотразителните жилетки. Оказал е и съпротива при задържането. Арестуван е до 24 часа по образуваното бързо производство.

Междувременно негов сънародник - 40-годишен турски гражданин е задържан за подкуп в районното в Свиленград. Около 2 часа в събота автопатрул на КАТ спрял за проверка лек автомобил Фолксваген Пасат, шофиран от задържания. Водачът е тестван за алкохол с „дрегер”, който отчел наличие на 0.6 промила. Виждайки резултата, турският гражданин си подал паспорта, откъдето се подавали банкноти и заявил, че двайсетте турски лири и банкнотата от 2 лева са за тях. В този момент бил задържан по образуваното бързо производство. По случая е уведомен дежурен окръжен прокурор.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Дв
    Два лева
    11 -2
    17:11, 22 май 2017
    Този явно не може да носи на пиене! Българският полицай не можеш го купи с 20 лири и два лева или общо 12 лева! Трябва да си много прост дахлия за да предложиш толкова малко и да мислиш, че някой ще ти обърне внимание!

Случаен виц

Последни новини