От х:

Днес в x:

Ченгета в контрабанда на 32 000 евро. Скулптор съди кмета Лисков. Преглед на печата

Скулптор съди кмета на Харманли Михаил Лисков, информира в заглавие над главата "Хасковска Марица". Авторът на паметник на Капитан Петко - Тодор Тодоров от Стара Загора си търси договорираните 10 бона, твърди, че са му платени само 3000 лв. Кметът Лисков вчера не си вдигал телефона, а процесът е отложен заради болест на съдията.

Родители: Държавата не дава детските влогове, пише в другият челен материал на първа страница. В текста се описва тромавата бюрократична процедура, която са принудени да изтърпят родители, на които се налага да теглят пари от влоговете на децата си.

Рушнаха мандрата в Конуш, четем още на страницата. Вчера започнаха проверки на колбасарски и млекопреработвателни цехове в областта. Резултатите – на 27 февруари.

Тийнейджъри фалшифицират лични карти, пълнят барове, акцентира изданието на втора страница. Младежите прибегнали към триковете заради гласуваната от депутатите забрана да скитосват вечер след определения час.

Високи лихви и липса на кредити обезглавиха строителството, пише изданието на 4 страница. Материалът е посветен на проблемите в бранша, в който хиляди хора от областта изкарват хляба си.

Апетитът на Делян Делчев идва с яденето. Така е озаглавен материалът на 9 страница в броя, посветен на бизнеса и интересите на председателя на ОбС Хасково Делян Делчев.

Ченгета в контрабанда на 32 000 евро, открива броя си днес "Новинар юг". Бивш и действащ служител на МВР пробвали вчера да внесат нелегално валутата от Турция, но бяха спипани.

Вчера Иванов, утре Данаилов в Александрово, акцентира още на първа страница вестникът. Вчера кметът инспектира за последно обекта преди той официално да бъде приет от културното министерство.

Хасково изнася култура в Одрин, четем на втора страница. В понеделник се откриват дните на Хасково в турския град, 20 местни художници ще покажат творбите си там.

В Баните тъкмят воден атракцион за 6 млн. лв., четем още на втора страница. Става дума за проект, с който от общината смятали да кандидатстват за пари.

Пешеходка се блъсна в автобус, отбелязва на криминалната страница изданието. Да добавим – автобусът не е пострадал при инцидента.

Димитровград се бърка с още ½ млн. за автогара, акцентира на 4 страница вестникът. Бюджетът на общината за 2009 година е кризисен, допълва изданието.

Мъжът на 35-45 – потенциален самоубиец, казва в интервю за вестника единственият практикуващ психиатър в Димитровград д-р Веселин Русев. Интервюто можете да прочетете на 6 и 7 страница.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини