От х:

Днес в x:

Жена и двама мъже с опасност за живота при 3 катастрофи

Трима души са с опасност за живота след 3 катастрофи в областта, съобщиха от областната дирекция на полицията.

Първият е неправоспособен 21-годишен хасковлия, който пострада в пътен инцидент около 9 часа вчера на околовръстния път на Хасково. Момчето подкарало лек автомобил БМВ 330 с английска регистрация с несъобразена с релефа и пътните условия скорост. Загубил е контрол над колата и на десен завой е преминал в ляво и се е преобърнал извън пътя. От удара е с фрактура на 9-ти и 10-ти прешлен, с травми по главата и корема. Настанен в болницата с опасност за живота.

Несъобразената скорост е причинила още една катастрофа преди село Караманци. 49-годишна водачка от Пловдив на лек автомобил Форд е загубила управлението, навлязла в насрещната лента след десен завой и ударила насрещно движещ се лек автомобил Мерцедес с водач 52-годишен пловдивчанин. От удара е пострадала жената, която е в кома, с черепно-мозъчна травма. В последствие е транспортирана в пловдивска болница с опасност за живота.

Несъобразена скорост е довела до опасност за живота при още един инцидент станал вчера в 11 часа на пътен възел село Капитан Андреево към магистрала „Марица”. 62-годишен водач от селото на лек автомобил Фолксваген се е ударил в стълб вследствие на скоростта и загубата на контрол и се е преобърнал в крайпътна канавка. Мъжът е с кръвоизлив в мозъка и коремната област. Настанен е в свиленградската болница с опасност за живота. Образувани са досъдебни производства.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Он
    оня
    16 0
    13:44, 21 апр 2017
    това е по повод статията на КАТ, че са намалели катастрофите ли!?
    • Аб
      АБВ
      0 0
      17:12, 21 апр 2017
      Както писах вчера, сезонът започва и статистиката ще се "оправи".
      Жалко, но очаквано.
Последни новини