От х:

Днес в x:

Арест в Димитровград – закопчаха активистката на ГЕРБ Катя Маринова. Преглед на печата

Закопчаха активистката на ГЕРБ в Димитровград Катя Маринова, информира от първата си страница днешният брой на "Хасковска Марица". Информацията на вестника е от неофициални източници. Шефът на ОДП Атанас Ненков грубо е отказал да потвърди случая, четем в материала.
Според изданието Катя Маринова е била под № 14 в листата на ГЕРБ за общински съветници на миналите избори. По непотвърдена информация обвинението срещу нея ще бъде за присвояване в големи размери, пише изданието. В града се говорело, че счетоводителката, обслужвала двайсетина фирми, вземала парите за осигуровки, но не ги внасяла навреме.

Ревнивец нападна двойка в центъра, четем още на първа страница в броя. Мъжът се нахрърлил върху бивша своя приятелка и актуалното й гадже вчера сутринта зад ОББ в Хасково. В ръката си държал бухалка, но я използвал само за респект.

Хасково в паника за опустошителен трус, акцентира на втора страница вестникът. Прогноза на астролога Емил Лещански за силно земетресение в региона на 19 април паникьосало хасковлиийки, които побързали да вземат мерки срещу природното бедствие.

Пазарът прави синдикат, четем още на страницата. Търговците на димитровградския пазар се сдружават в организация, която да брани интересите им.

Чин чупи детски пръсти, предупреждават от комисията за защита на потребителите, цитирани от изданието. Става дума за опасни стоки по магазините.

Съпруга топи мъжа си педофил на полицията, акцентира на криминалната страница вестникът. Турският гражданин Фатих Диврикли вчера се изправи пред окръжния съд в Хасково по искане на прокуратурата за екстрадиция в Белгия. Там той бил осъден за 12 опита за изнасилване на деца. Пред съда Фатих обяви, че е натопен от жена си, която искала да му вземе парите.

Хванаха шофьор с номера менте, четем още на страницата. 43-годишен от тополовградското село Устрем е спипан с фалшифи регистрационни табели на колата си.

GSM кули никнат като гъби, "Малкият принц" е любима книга на хасковлии, са заглавията на материалите в следващите страници на броя.

БГ олигарсите са по-опасни от мафиотите. Това твърди в интервю за вестника независимият депутат и бивш костовист Димитър Абаджиев. Интервюто е публикувано в съботното приложение "Арена".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини