От х:

Днес в x:

Красимир Желев: Не дължа пари на Стоичков. Преглед на печата

Не дължа пари на Стоичков, заявява пред "Хасковска Марица" харманлийският бизнесмен Красимир Желев. Публикацията е водеща на първа страница в броя. Тя е по повод предишен материал във вестника, в който се твърдеше, че Желев не се е издължил на брата на Камата - Цанко Стоичков, при разтурянето на съдружието им. Двамата стопанисвали развлекателния комплекс "Мания" в Харманли.
Набеденият длъжник показал пред репортери документи, от които е видно, че се издължава на Цанко за откупеният му дял от комплекса.

Гръцки фермери затапиха границата, четем още на първа страница. Става дума за ГКПП Капитан Петко войвода, който също бе затворен около 13.30 часа вчера от протестиращите фермери.

Кризата в ДПС шанс за Искендер, пише изданието на втора страница. Войната между оформилите се три лобита в движението дава шанс да Мюмюн Искендер да се лансира в листите за изборите.


Таксиджии отсвирват синдикати, задържат цените, четем още на страницата. Хасковските фирми не възнамеряват да вдигат цените въпреки призива на софийските синдикални централи.

Кризата остави магазините пълни, минават в ликвидация, информира изданието. Слабият оборот през декември принуждава търговците в бутиците в центъра на Хасково да обявяват до 70 процента отстъпки, за да успеят да продадат зимната си колекция.

Стотици мизерстват в копторите до "Вулкан", акцентира вестникът на криминалната страница. Обитателите на мизерните блокчета няма да получат обезщетения при евентулното им събаряне, какъвто слух върви из квартала.

Гамизов е спекулант, Паси вреден, заявява пред вестника журналистката Велислава Дърева. Огромното интервю е публикувано на две страници.

Обама, Обама, ето къде е Осама, четем на редовната съботна рибарска страница. Професор Щерев е успял да щракне край Марица въдичар, досущ приличащ на терорист №1 Осама бин Ладен.

Това бяха основните теми в днешния съботен брой на "Хасковска Марица".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини