От х:

Днес в x:

Хасковска агитка подкрепя Григор срещу Троицки с името му, изписано на тениските

Фенове на Григор Димитров от неговия роден град Хасково вече са заели позиция на Арена „ Армеец“ в подкрепа на любимеца си.

Гордите съграждани на първата ракета на България са специално подготвени в подкрепа към фаворита си на турнира Garanti Koza Sofia Open за мача му тази вечер срещу Виктор Троицки.

Двубоят между третия Григор Димитров и деветия Виктор Троицки в схемата ще бъде на централния корт на "Арена Армеец" и ще започне не по-рано от 18 часа.

Досега двамата са се изправяли един срещу друг на мрежата четири пъти, в които са си разменили по две победи.

25-годишният българин е №13 в света, а 30-годишният сърбин - №37.

Ентусиастите от групата от Хасково ще подкрепят Гришо и това ще се вижда отдалече и ще се разбира от всеки, тъй като те са изписали на сините си тениски буква по буква името на Григор на латиница, а на тишъртката на единия стои надписа "NUMBER 1".

Феновете вече си пуснаха и снимка във Фейсбук от Арена Армеец с надпис под нея: Агитката е на лице, настроението е на шест, готови сме за големия сблъсък с Виктор Троицки. Давай Гришо, с теб сме!

„За всеки един мач трябва да си подготвен, защото всеки един мач е различен от другите. Днес трябва да се фокусирам, за да поправя някои неща от вчера“, коментира при излизането си на корта Григор Димитров пред микрофона на БНТ, която излъчва мача пряко.

„Обичам да играя на рождения си ден тенис, когато това се случи. Григор е фаворита на местната публика, той е в много добра форма напоследък, но аз искам да победя“, каза съперникът му Виктор Троицки, който днес навършва 31-а години.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини