От х:

Днес в x:

Гришо с отличие за специални заслуги от спортното министерство

    Григор Димитров получи медал „За специални заслуги към спорта и България“ от министъра на младежта и спорта в служебното правителство проф. Даниела Дашева.

    Отличието беше е връчено на хасковлията минути след като той победи поляка Йежи Янович в двубоя от осмина финалите на турнира Garanti Koza Sofia Open в зала „Арена Армеец“ снощи, съобщи официално днес от пресслужбата на ММС. 
    "Радвам се да ви връча медала на Министерството на младежта и спорта за специални заслуги след тази първа победа в България и се надявам да ни радвате все така до края на турнира“, каза проф. Дашева.
    На церемонията присъстваха съветникът на министър Дашева Емил Костадинов и личният мениджър на тенисиста Георги Стоименов.
    Григор Димитров благодари за отличието и високата чест, която му оказва Министерството на младежта и спорта.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ба
      банго васил
      3 -17
      15:46, 10 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 2
      Па
      Пан Делчо
      9 0
      16:58, 10 фев 2017
      Банго Васил е манго Васил. Това за жалост сме българите.Когато някой се прослави с нещо вместо да го подкрепяме ние му броим парите и му завиждаме. Няма такава нация в света.Завистлива мързелива и проста до възбог. Затова в ада на българския казан няма пазачи
    • 3
      От
      от опит
      3 0
      18:02, 10 фев 2017
      Банго ли си, манго ли си, пълни си и ти гушата с долари, ама като не ти стига кадърност, поне не злорадствай! Ейй, ще си уморите черните дробове с тая люта жлъчна злоба, бе!
      Няма такава скапана нация като българската. Циганите ,дето са в гета, като трябва веднага сбират тумбата, турците се държат като в юмрук, помаците и те, руснаците само да имат герой и веднага го прехвалват, това наше загубено племе има уста само да плюе.
    Последни новини