От х:

Днес в x:

Грийн партнърс: Титан саботира извозването на боклука в Хасково

    “Старата почистваща фирма на Хасково “Титан” саботира извозването на боклука в града”. Това заяви шефът на новата фирма “Грийн партнърс” за Хасково – Георги Щерев. Той дойде лично в редакцията на Haskovo.net, за да покаже графика за подмяна на съдовете за смет, подписан от двете фирми и съгласуван с общината.

    Припомняме, че по-рано днес шефката на “Титан” Яна Маринова обвини новата фирма, че разполага стари контейнери вместо нови, като по този начин ощетява общината.

    “Не спазват графика. В понеделник например трябваше да вдигат контейнери в Болярово, но вместо това прибрали съдовете от улицата край пазара. Всяка сутрин трябва да пращаме разузнавачи да видят накъде ще тръгнат техните камиони, за да можем да поставим нашите контейнери на опразнените места, за да има къде хората да си изхвърлят сметта. Примерът от днес е на ул. “Цар Освободител”. Минали и събрали контейнерите, въпреки че по график не трябва да го правят точно там. До края на деня ще доставим съдове, но междувременно хората са си хвърляли торбичките с боклука на улицата, на мястото на липсващите контейнери. И хората казват: Хасково потъна в боклуци. Това се прави нарочно”, категоричен е Щерев.

    Той показа и писмо до общината, с което уведомяват администрацията, че се е наложило да поставят стари вместо нови контейнери и гарантират, че до края на мобилизационния период – 3 февруари, те ще бъдат подменени с нови.

    “Неспазването на графика създава хаос с подмяната на контейнерите. Новите ги получаваме от Бургас и сме съобразили заявките с графика. Но от “Титан” ни изненадват, прибират повече контейнери и ние в този момент увисваме без съдове, които да разположим на тези места”, обясни Щерев.

    Той допълни, че по график утре трябва да се сменят съдовете в квартал “Хисаря”. “Проверете утре къде “Титан” си прибира контейнерите, за да се убедите за какъв саботаж става дума”, каза още Георги Щерев.

    Тодор Кръшков

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Гл
      Глупости
      27 -22
      17:39, 25 яну 2017
      на търкалето!Търсим си оправдания!Добро начало,няма що!
    • 2
      Ха
      Хасковлия
      35 -13
      17:57, 25 яну 2017
      Тъпи мързеливи гъзове, защо не си почистихте местата за контейнерите , ами ги слагате наготово по тротоарите, които гражданите съвестно са си почистили. Сега по главите ви ли да ходим като най нагло заехте местата на хората .Да не им плащате за това че цяла неделя хората са ринали сняг да си отворят място и вие наглеци хоп наготово в почистеното място слагате контейнера пък било то и насред улицата или на тротоара.
    • 3
      Ха
      Хасковлия 2
      13 -19
      18:38, 25 яну 2017
      Не мога да разбера какво саботира Титан след като... Виж коментара
    • 4
      Ха
      хасковлия
      18 -8
      19:12, 25 яну 2017
      ИМАМ И ЕДИН ВАПРОС КАМ ОБЩИНАТА аиде дветв фирми си правят мрасотии добре а каде е екопрогрес тя е общинска фирма , тези контеинери за пепел даве не ги знаят каде са така са затрупани от сняг и пепел или пепелта е оставена наро4но да си посипваме заледените улици има идея и доста граждани се вазползваха от тях . ама мрасотията после ще чакаме парвите даждове да я измият
    • 5
      12
      1234567
      16 -5
      19:19, 25 яну 2017
      Тебе пък кой болен мозък те кордиса там бе Герги
    • 6
      Фо
      фолсваген туран
      32 -4
      19:49, 25 яну 2017
      Ей тоз пияндурник от първата снимка кьор кютук пиян удари един приятел който караше колелото си, опитал се да избяга, хора от близко кафене го спират, качва удареното и кървящо момче на колата си, забира жена си от тях и чак тогава го кара в болницата, там му вземат проба 4 часа след инцидента и пак показва че е пил, полицаите срещу тлъста сума замазват нещата и тоз се отърва само с един акт, скри се като мишка е не плати една стотинка на моя приятел-въпросът ми е кой е допуснал един пиян и безотговорен човек да стане шеф на тази фирма?
    • 7
      Ma
      MaNbC
      9 -2
      08:21, 26 яну 2017
      Спомням си този случай. Принуждаваше жена си да каже, че тя е карала колата. Той тогава беше пак някакъв шеф за боклук, но не си спомням добре. Такива са явно всички новоназначени кадри от 2016 год. насам! Жалко за хасковлии, че търпят всичко това.
    • 8
      Св
      СВЕТЛАНА
      12 -1
      08:49, 26 яну 2017
      И аз питам: общината защо новата фирма не обслужва съдовете за пепел?
      От квартал"орфей" започнаха подмяната на съдовете и до днес днешен съдовете за пепел преливат .явно на общината това не им прави впечатление.
      А за тротоарите да не говорим. По улица"раковска" не можеш да се разминеш.вървиш в колона по един. На госпожа тенчева не знам защо не и прави
      впечатление или тя лети.
      Какво се бършете пак по "титан".общината защо не търси отговорност на снегопочистващата фирма за състоянието на града.
      "титан"разравя контейнерите от снега.обслужва ги.вдига ги.и новата фирма наготово ги поставя.
      "скъпи"общинари отворете си очите ,вземете се в ръце и си вършете работата както трябва.
    • 9
      Ма
      мастикажията
      5 -1
      10:26, 26 яну 2017
      тоя пък кой го постави натози пост пиянду,ник
      • Пе
        Пейо Делянов
        1 0
        16:41, 30 яну 2017
        Тенчо Лилянов го е поставил.Сервитьорът от Бевърлихилс завладя града.
    Последни новини