От х:

Днес в x:

След серия полицейски проверки, няколко задържани с марихуана, сред тях и две жени

Няколко задържани с наркотици, сред които и две жени, отчита полицията след активни проверки в дните между 20 и 22 януари.

На 20 януари 27 годишна жена от Златоград е задържана за притежание на сериозно количество наркотици. Срещу 27 годишната П.А. От Златоград е започнало разследване, след като малко след 22.00 часа в петък „Ауди“-то, в което пътувала е спряно за порверка. Зад волана бил 22-годишен младеж, също от Златоград, но веднага след като патрулът ги спира, жената изхвърлила полиетиленова чанта със сериозно количество марихуана, с бруто тегло 169,06 грама. При задържане в сградата на РУ-Златоград, П. А. доброволно предава и 4 броя хапчета, реагиращи на метаамфетамин с тегло 5,75 грама. Жената е задържана за срок до 24 часа в РУ-Златоград.

Същия ден в РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу 48-годишен мъж, без документи за самоличност, който пред полицаите твърди, че е от Великобритания. При извършено полицейско претърсване в хотел в Пампорово е намерен и иззет полиетиленов плик с брутно тегло 10,85 грама марихуана. Чужденецът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Чепеларе.

До оградата от външната страна на Затворническото общежитие в Смолян пък е намерена кутия от цигари с марихуана. При извършения оглед от служителите на РУ-Смолян са установени 13 броя полиетиленови свитъци с около 2,2 грама канабис. Също в събота, малко преди 18 часа у 25 годишна смолянчанка също е намерена марихуана. С.Ж. имала близо 9 грама марихуана, задържана е в ареста и срещу нея също е започнато разследване.

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини