От х:

Днес в x:

Maiden ,Judas Priest и Ronnie J. Dio от Хасково на финала на „ Голямото рок междучасие“

    Голямата вечер за младежката рок банда от Хасково „Different Highway“ стартира в 21 часа българско време днес.

    В този час по БНТ-1 започва финалният кръг на реалити музикалния формат “Голямото Рок Междучасие“. В него рокаджиите от Хасково достигнаха след като смазаха конкуренцията от над 140 групи от цялата страна.

    По финалната права Руси, Ицо, Наско и Йоан ще тичат заедно с временния лидер в надпреварата -“The Lefties“ от Шумен, „Bloodrush“ от Добрич, и русенците „Anekdot“. Още една група ще бъде обявена в началото на последният епизод във формата. Тя ще е сред отпадналите в предишните кръгове и върната с вот от зрителите.

    На полуфинала момчетата от Хасково получиха комплименти от журито за майсторското свирене и невероятния и рядък тембър на вокалиста и фронтмен на групата Руси Тенев.

    Още от понеделник „Different Highway“ са в София за генералните репетиции за финала, а на него няма да изневерят на стила си -рок класика и залагат отново на кавъри на рок динозаврите. Те ще излязат на сцената с парчета на Iron Maiden, Judas Priest, Ronnie J. Dio.

    Според регламента, бандите започват с равен старт на финала. Победителят в „Голямото рок междучасие“ ще бъде определен с вот 50 на 50 между жури и зрители. Зрителският вот ще се дава чрез гласуване с SMS за номера на всяка група, който ще бъде обявен в началото на формата.

    Момчетата от „Different Highway“ вече призоваха чрез страницата си във Фейсбук феновете си да гласуват. „Гласувайте! Това ще бъде перфектният коледен подарък за нас. За да се отблагодарим на 29 ще забием в Младежкия Дом заедно с John Steel”, гласи посланието им.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини