От х:

Днес в x:

В Царската гимназия изработиха сувенири за базара за болно дете в областна администрация

    Дядо Коледа и Снежанка дойдоха в Гимназията по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II”, дни преди Рождество Христово. Те бяха посрещнати от десетки ученици и преподаватели от гимназията и от ОУ „Шандор Петьофи“. Четвъртокласниците от основното училище се заеха с изработване на сувенири от плочки и цветни салфетки. „Ръкоделията ще бъдат предоставени за базара за събиране на средства за 7-годишната Елена, организиран от областния управител на Хасково Станислав Дечев“, обясни директорът на гимназията Невена Добрева.

    Още преди старта на коледната работилница в Царскта гимназия пристигнаха Снежанка и Дядо Коледа, в чиято роля влезнаха Милена Янкова и Валери Арнаудов. Непосредствено до тях беше поставен и статичен Дядо Коледа – колаж, изработен от 11-класници. За направата на макета учениците от паралелката по Строителство и архитектура използвали дърво и гипсокартон. Той беше истинска атракция за присъстващите.

    Освен благотворителната инициатива в гимназията бяха организирали и конкурс за оригинално пожелание, написано на различни езици – български, английски, немски и руски.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Kr
      krisi
      0 0
      16:42, 16 дек 2016
      Браво на децата и техните учителки.

    Случаен виц

    Последни новини