От х:

Днес в x:

Рисуват стълбището към Младежкия като лавица с книги

    Като вход към знанието. Така ще изглежда скоро стълбището на Младежкия център в Хасково. Стъпала към предверието на младежкото средище ще бъдат изрисувани днес. Но не просто да бъдат цветни те е идеята на ентусиастите от Интеракт клуб в Хасково и ръководството на Центъра.

    Стъпалата ще са като книги на лавица от цветни моливи с изписани произведения от българската литературна класика и имената на авторите им. В средната част на стълбището проектът предвижда да бъде представена азбуката. Идеята се е родила през тази година около Деня на народните будители у младите ротарианци, хубавото време тези дни ги е подтикнало към действие. 

    Началото на проектът “Нарисувай книга” започна още снощи с подготовката на терена. Авторите му продължават писането и оцветяването и днес и се надяват до края на деня пътят към знанието и стимул за четенето да е готов.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ер
      еро
      8 -7
      10:39, 10 дек 2016
      Като свършат да дойдат малко и в кв. "Република" да поработят.
    • 2
      Ан
      Андонов
      4 -1
      09:31, 11 дек 2016
      БРАВО за тези млади хора!Такива новини всеки ден да има.
    • 3
      За
      Замислете се
      1 -1
      06:46, 12 дек 2016
      Не може Вазов,Ботев и други велики българи от нашата история да са в краката ни и да ги тъпчем.Не достойно е .Имали директор този младежки център и дали се е замислил ?
    Последни новини