От х:

Днес в x:

Шофьор на БМВ се заби в дърво, трима с опасност за живота

Четирима души пострадаха при катастрофа, като трима от тях са с опасност за живота, съобщиха от областната дирекция на МВР. Пътният инцидент станал станал малко след 2 часа вчера на пътя за Симеоновград.

Раните харманлийци пътували в лек автомобил БМВ, шофиран от 41-годишен мъж. Водачът се движил с несъобразена скорост по пътя, който на места имало заледявания. На ляв завой загубил управлението, излязъл извън платното и се ударил в крайпътно дърво. От удара са пострадали и четиримата харманлийци. Водачът е с охлузвания по главата и контузия на дясно рамо. Другите трима са по-сериозно пострадали - 39-годишен пътник е с фрактура на кост на черепа и носа, 35-годишен – с кръвоизлив в мозъка, със счупен череп, пневмоторекс на гръден кош, счупване на три 8 ребра и 29-годишен – със счупени ребра и дясна ключица. И тримата са настанени в хасковската болница с опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство.

На мястото на инцидента се отзовал и екип на противопожарната служба. Не се наложило рязане на тенекии, а само да обезопасят трасето за предотвратяване на последващи катастрофи.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ст
    Стефан
    7 -1
    13:23, 2 дек 2016
    фк Рома пак катастрофа с БМВ,нормално за тях........
    • Си
      сикен
      0 0
      14:03, 7 дек 2016
      не бяха роми а българи и не е вярно че не са рязали 1 час им отне да извадят единия
Последни новини