От х:

Днес в x:

Читател: Варненски джип пердаши през пешеходната зона в центъра на Хасково

Варненски джип нагло патрулира около часовниковата кула в Хасково, където е пешеходна зона, сигнализира читател на Haskovo.net, който изпрати снимка. Фотосът бил публикуван и в социалната мрежа, където предизвикал множество коментари и реакции. „Виждам го всеки ден там това В, но не виждам разрешително за градската зона отпред...", гласи един от отзивите. 

Проверка на снимката със специална програма установи, че е правена в 15:06 часа днес.

Допълнение: Малко след публикуването на този материал от пресслужбата на общината съобщиха, че автомобилът е на фирмата, който подменя осветителни тела и слага част от празничната украса за Коледните и новогодишните празници в центъра на Хасково. Автомобилът има необходимото разрешително да навлиза в пешеходната зона, допълниха от администрацията.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Не
    Неразрешен
    14 -4
    20:11, 23 ное 2016
    Общинарите ,да покажат разрешителното, май лъжат
    • Sc
      Scarface
      6 -1
      22:17, 23 ное 2016
      Със специална програма установяват времето когато е правена.Сигурно не разполагат с подобна такава за да випокажат разрешителното
  • 2
    Ха
    Хасковлия
    14 -8
    22:26, 23 ное 2016
    Ей , ужасен народ , ужасна злоба.Изобщо нищо да не знае човек , 5 мин. да поседи , ще види , че това са от фирмата , които монтират коледната украса на града. Ами , направете забележка и за вишката , с която монтират осветлението.
    Защо така , бе хора?
    Сигурно , другата седмица , когато всичко е готово и огрее целия център ще си мислим , че Карлсон е дошъл...
  • 3
    Ха
    Хасковлия
    9 -6
    00:05, 24 ное 2016
    Има специализирани автомобили,на които им е разрешено да се движат това са (вишки,инкасо,автомобили на общината,линейки,кат,,пожарна и тн.).На този по нищо не му личи,че слага коледна украса и има разрешение за това.Утре някой друг тарикат ще влезне защото няма какво да го спре,институциите тук не работят!
  • 4
    Но
    НоАнони
    6 -1
    06:25, 24 ное 2016
    И аз искам такава служебна. Ако някой го познава, заменям дачията за тази. Въобще няма да се набива на очи, ще си кара през центъра, все едно е на полето. То и сега така си кара, ама се забелязва някак си.
  • 5
    Мо
    Мотко
    1 -1
    11:39, 24 ное 2016
    Това не е единичен случай.Вечер след 18 ч.по пешеходната зона се движат джипове.Къде са ония със служебните "Нива"/забравих ,те са чиновници на хранилка в общината/и работното им време приключва в 17ч.Така че,напълно ги оправдавам,и тия които стоят над тях,също.Ами,демокрация,кво да прайш!Нал тъй градоначалници?
  • 6
    Ko
    kovo
    4 0
    11:41, 24 ное 2016
    Защо се говори само за обсолютния център? Защо не се наказват тези, които паркират по тротоарите? А тежките автомобили не само пречат на преминаване по тротоарите, но и ги трошат и след това ние гражданите плащаме разходите за възстановяване.
  • 7
    Ха
    хаосът е пълен
    1 0
    12:52, 24 ное 2016
    Хасково = хаос,кучета,мрак,мръсотия
  • 8
    Хю
    Хюстън
    0 0
    15:59, 24 ное 2016
    И аз мога с хасковски джип да се разходя пред фонтана и операта
    във Варна....
Последни новини