От х:

Днес в x:

Съдът пак върна Антон Ставрев като шеф на ДАИ Хасково

Един от бившите началници на ДАИ Хасково Антон Ставрев се връща начело на агенцията, сега Изпълнителна агенция Автомобилна администрация.

Това става с решение на Върховния административен съд от 4 ноември. То обаче има 14-дневен срок за влизане в сила, когато практически Ставрев ще може да официално да се върне на поста.

Първоначално той беше отстранен от длъжност в края на 2013 г. заради структурни промени в инспекцията и закриване на щатове. Тогава заедно с него бяха омахани и още четирима редови инспектори. По-късно Ставрев беше възстановен на работа, но след това отново беше съкратен. През това време ИААА (бившето ДАИ) беше ръководено от различни началници, а само през последната година и половина се изредиха осем, припомниха паметливи.

Последно, а и към настоящия момент инспекцията се ръководи от Димо Христозов, който спечели конкурс и встъпи в длъжност на 26 септември тази година.

„От понеделник Антон Ставрев се връща на работа и аз трябва да освободя мястото“, заяви Христозов. Той не беше на ясно дали ще остане в инспекцията или ще бъде освободен напълно.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    D.
    d.d
    9 -12
    19:46, 10 ное 2016
    почва пак рекета към транспорта
  • 2
    Кi
    кiril
    5 -5
    09:19, 11 ное 2016
    Рекета е поръчан от ГЕРБ d.d като не си наясно не пиши глупости , а всички институции са само изпълняващи , който не играе по свирката им - аут.
  • 3
    ,,
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    4 -7
    15:14, 11 ное 2016
    крадеца се завърна на трона си ей тва е България
Последни новини