От х:

Днес в x:

Почти половината избиратели в Хасковско гласуваха до 17 ч.

Почти половината избиратели в региона са упражнили правото си на вот три часа преди края на изборния ден, към 17 часа, информират от областната администрация. В Хасковска област за президент и вицепрезидент на Република България са гласували 45,54 % от имащите право, или 109 457 души. Най-активни са избирателите в община Любимец. Там до урните до 17,00 часа са отишли 58,01 % от гласоподавателите или 4 806 човека. Втора по активност е община Симеоновград с 57,97% гласували, трета е община Тополовград – 57,27 %. В Хасковска община в изборите за президент са участвали 39 140 човека, което е 41,90%.

В референдума от област Хасково са гласували  92 220 души или 38,37 % от имащите право на глас. Тук най-активно своето мнение са изразили жителите на община Тополовград. 52,93 % от гласоподавателите там са гласували в националния референдум.  Най-ниска е активността за референдума в община Стамболово- 16,72%.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Къде са карикатурите от герб -охранени,наядени , омазани в далавери с по няколко борда нали ,даряват стотинки за богоугодни дела нали се пъчат'
    айде стигат ни толкова
    • Ив
      Иво
      1 -6
      20:38, 6 ное 2016
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
  • 2
    Пе
    ПЕТКИН
    9 -1
    19:26, 6 ное 2016
    Последна инструкция от ЦИК:
    Ако върху бюлетината на ръка е написано "МАМКА ВИ", "ВАШТА МАМА" или нещо друго съдържащо думата "МАЙКА" това ще се счита за глас за Цецка Цачева!
  • 3
    За
    защо пък те да са виновни
    4 -1
    19:35, 6 ное 2016
    Виновни са тия дето издигнаха такава кандидатура
  • 4
    Лично Делян Добрев, **********и неговите клакьори,провалиха ГЕРБ в Хасково на тези избори.И дано изпълнителния съвет на ГЕРБ и лично Борисов проумеят че резултатите от местните избори са въпреки ГЕРБ Хасково. Този резултат против ГЕРБ Хасково, ще се повтори с още по голяма сила и на извънаредни парламентарни избори, заради ръководството на ГЕРБ Хасково. Това се обуславя от шуробажанашката кадрова политика в местната и държавна власт в Хасково.
  • 5
    Ср
    Срам за ГЕРБ
    3 0
    01:40, 7 ное 2016
    Така както Д.Добрев срина ГЕРБ в Хасково-друг не може!Бойко беше заслепен от този *****************!Така става,когато приемаш в редиците си хора без да проучиш кой какъв е,**********,с какво се е занимавал преди и тн.Какъв кадровик на община Хасково-изгони маса народ за да нареди родата,съученици,кумици и какви ли не.Ами общинския съвет-майки,бащии,съпрузи на най отговорните служители от общината!Добрев,знаеш ли какво е конфликт на интереси?Кога си в парламента господин супер експерт по енергетика,след като служебната кола е през ден пред общината?Ако кмета не може да върши това за което е избран сам-да си подаде оставка.Искрено вярвам,че фасона ти е смачкан вече.Късно е Бойко,много късно!
Последни новини