От х:

Днес в x:

Мъгляво почти реми на изборите, Хасково бие неоспоримо Берое на баскет

    Днешната неделя е ден на оспорвани и ожесточени битки – и на полето на политиката, и на спорта. Според предварителните резултати от екзитпола ген. Радев и Цецка Цачева имат едва половин процент разлика, според една агенция, огласена по bTV, няколко процента според други социолози.

    Женският баскетболен отбор на Хасково обаче обърна Берое в зала Дружба с окончателен и неоспорим резултат 83:81. Това беше първа загуба за старозагорки до момента.  

    Домакините започнаха мача много силно и направиха серия от 17-4, но Берое успя бързо да се върне в мача и успяха да обърнат резултата и да натрупат двуцифрен актив на почивката – 52-40. Авансът на Берое се запази дълго през третия период, но след серия от 15-0 за Хасково в края му водачеството отново беше за домакините. Хасково задържа минимален аванс през цялата последна част, въпреки че през цялата й продължителност гостите дишаха във врата на отбора.

    Така, макар и само с две точки, Хасково се наложи над Стара Загора, а окончателните резултати от изборите ще се избистрят тепърва.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини