От х:

Днес в x:

Доброволците на Младежкия поставиха втора къщичка за книги

Изображение 1 от 6

    Още една къщичка за книги, този път в Градската градина, поставиха днес доброволци от Младежкия център в Хасково. Младите хора са събирали томчетата в различни дарителски кампании, а самата дървена къщичка също е дарение от граждани.

    Днес къщичката бе монтирана в парка, а доброволците поставиха вътре събраните книжки. Те обясниха, че откриват новата къщичка в седмицата на четенето, която тече в момента.

    След като наредиха томчетата, младежите прочетоха любими цитати от предпочитани от тях автори.

    Това е втората библиотека на открито, поставена от доброволците. Първата е пред Младежкия център и според тях се радва на голям интерес от хората.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ге
      гербаджийче
      8 -7
      20:22, 13 окт 2016
      Абе тая директорка на Младежкия трябва много изкукуригала жена да е Абе алоооооо Какви кащички за птички слагате бе в града има библиотека с хиляди книги Стига с тия неформални глупости Ако не си в състояние да измислиш нещо умно натискай си парцалите докато те изритат
      • Ад
        Ада
        10 -6
        21:40, 13 окт 2016
        Подобни " библиотеки "на открито са много популярни в цивилизования свят. Има ги във всички паркове на Ню Йорк. В Сентръл парк, например, са десетки.
        По същата логика се правят и концерти на открито, въпреки че има концертни зали.Съществуват пътуващи библиотеки...и какво ли още...
      • Ге
        ГЕРБ
        3 -1
        16:45, 14 окт 2016
        Първият коментирал да внимава. Нека престане да петни името на герб! Ако ще пише простотии, нека се подписва различно!!!!!
    • 2
      Ин
      интелигентен човек
      3 -1
      09:47, 15 окт 2016
      Какво общо има ГЕРБ? Център за работа с деца работи в посока тяхното развитие. Хасковски селски свади...
    Последни новини