От х:

Днес в x:

Отлагат делото срещу Къньо и Емил след разпит на петима свидетели и СРС-та

Делото за убийството на Борислав Марков срещу подсъдимите Емил Митев и Кръстьо Кръстев по прякор Маймуната, ще бъде отложено за пореден път. Това стана ясно още в началото на днешното заседание, тъй като имаше няколко неявили се свидетели. Отсъстваше и тройният състав вещи лица, изготвили съдебно-медицинската експертиза, сред които д-р Христо Еленски. Тъй като патоанатомът бил в отпуска, не бяха призовани и останалите двама специалисти.

Побоят беше извършен навръх Великден миналата година в заведение в центъра на Хасково пред погледите на десетки.

Днес показания дадоха петима свидетели, сред които Росен Ивайлов - един от охранителите на дискотеката. Той обясни, че двамата подсъдими и убитият Боби били редовни клиенти на заведението и са сред вип гостите, заради което били пропускани да влизат без да бъдат проверявани на входа. Това ставало по нареждане на управителя на дискотеката Андон Жеков. Сред разпитаните свидетели беше и управителят на сградата Маргарит Маргаритов, както и други клиенти в нощния бар. От държавното обвинение атакуваха Маргаритов с въпроси за видеозаписите и достъпа до тях, но той обясни, че не отговаря за тази система и няма достъп до помещението, където се съхраняват. Бяха приети и заключенията на две експертизи.

По-късно председателят на тричленния съдебен състав даде почивка и заяви, че процесът ще продължи с четене на СРС-та. След приключване на записите, вероятно делото ще бъде отложено, заради липсата на неявили се вещи лица и свидетели.

Ива Иванова 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    H3
    H31T4R
    37 -1
    14:51, 15 сеп 2016
    Брей, че изненада... Не бях очаквал такова развитие.
  • 2
    Ка
    Карабина
    13 -11
    16:57, 15 сеп 2016
    Който се опитва да спи с хорските жени така става....пада по- стълбите и си разбива наркоманската глава.Надрусан с кокаин и пиян до козирката незнае къде се намира.
  • 3
    Но
    Нов
    8 -1
    17:12, 15 сеп 2016
    Дончо наркоман да тръгва към Ст.Загора,този мишок сега и той да еде дървото,едни 15 г.няма дамусе отразят зле
  • 4
    Пр
    Прокурор+Съдия=корупция
    18 -3
    20:51, 15 сеп 2016
    Това е прокурорската схема. Бавят,отлагат максимално дълго делата,обществото да позабрави случилото, се след което да оправдаят маймуната-картуна.Взетите рушвети се поделят по веригата до съдията.И всичко по старо му.Къчето си лае ,кервана си върви,а младите бягат от скапаняците облечени във власт и след време само малцинства ще останат в България ако нещо не се промени!
  • 5
    Dq
    Dqdo
    1 0
    12:15, 18 сеп 2016
    Защо не кажете боби марков колко момичета дрогира и се гаври с тях ...

Случаен виц

Последни новини