От х:

Днес в x:

Искат доклад от МВР за СРС-тата по делото срещу Емил и Къньо

Делото срещу Емил Митев и Кръстьо Кръстев по прякор Маймуната, обвинени за убийството на Борислав Марков, беше отложено за поред път. Причина за това стана искането на тримата адвокати на подсъдимите за справка от Областната дирекция на МВР. За следващото заседание по процеса, който ще продължи на 10 ноември, от полицията трябва да отговорят дали по проведените СРС-та е бил изготвен доклад, какъвто се изисква според чл. 13 от Закона за специалните разузнавателни средства.

За следващото заседание трябва да бъдат призовани и още двама свидетели.

Днес в съдебната зала на Хасковския окръжен съд бяха разпитани четирима души. Беше прието и заключението по тройната съдебно-медицинска експертиза. Според съдебният лекар д-р Христо Еленски, Боби е убит с един смъртоносен удар в лицето, а не от падане на пода в хасковската дискотека, където е станало спречкването. В резултат на удара с юмрук в лицето, мозъкът на жертвата е засегнат моментално, обясни съдебният лекар, който е един от тройния състав експерти.

Борислав Марков пострада тежко  навръх Великден миналата година, а дни след това почина в болницата.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Па
    пак ли...
    21 -2
    14:17, 20 окт 2016
    за пореден път....
  • 2
    Пр
    Право по змейката
    2 0
    09:05, 21 окт 2016
    Дори да има нередности, се оказва се, че за съдилищата винаги е по-важна процедурата, а не същността. Така изглежда, че нарушението е с по-голяма тежест от престъплението. Не се учудвам, че сме в дива страна.
  • 3
    Су
    Су-37
    4 0
    09:20, 21 окт 2016
    Емилчо спокойно можете да го отпишите от фасебука си вече. Искат да закачат голямата риба на кукичката.
Последни новини