От х:

Днес в x:

Кметът Добри Беливанов открива учебната година два пъти в едно училище

Кметът на Хасково Добри Беливанов ще открие учебната година два пъти днес, и то в едно и също училище.

От 9 часа той ще присъства на тържеството за 15  септември в Механото. Час по-късно градоначалникът ще е гост на първолаците от „Св. Иван Рилски“, които ще чуят първия учебен звънец в сградата на същата гимназия, заради ремонта, който тече в тяхното училище.

Заместник-кметът Евгени Консулов ще присъства на тържеството на НУ" Г.С.Раковски".

Колегите му Милена Трендафилова и Велин Балкански ще бъдат гости за празника в ОУ "Шандор Петьофи" и ОУ "Св. Климент Охридски".

Председателят на Общински съвет Хасково Таня Захариева ще открие учебната година в ГПЧЕ "Проф.д-р Асен Златаров".

"Няма по-усмихнат есенен ден от 15 септември, защото първият учебен ден е зареден с очакванията и надеждите, с емоциите и въжделенията на млади и не толкова млади. Защото първият учебен ден е празник за най-малките, които за първи път ще прекрачат днес училищния праг, за по-големите, които се връщат в любимото училище, за да срещнат приятели и скъпи учители, за родителите, които отново са заредени с надеждите за успеха на децата си“, се казва в поздравителния адрес, който кметът Добри Беливанов е изпратил до всички училища по повод 15-ти септември. Поздравления за старта на новата учебна година градоначалникът е разпратил и до децата и учителите в детските градини.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини