От х:

Днес в x:

Кметът Беливанов участва в Баку на конгрес на ФИДЕ

Кметът на Хасково Добри Беливанов замина днес за столицата на Азербайджан Баку за участие в конгрес на Световната шахматна федерация (известна като ФИДЕ - от френски Fédération Internationale des Échecs). Градоначалникът е там в качеството си на президент на „Български шахматен съюз 1931“.

В рамките на конгреса Беливанов ще се срещне с Кирсан Илюмжинов - президент на ФИДЕ, Андрей Филатов - вицепрезидент на ФИДЕ, Берик Балгабаев - главен секретар, както и с други ръководители на шахматни съюзи и организации.

Посещението на Добри Беливанов в Баку продължава до 14 септември.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Чи
    читател
    4 -4
    18:59, 9 сеп 2016
    Пълна липса на грамотност, едно дете в първи клас би се справило по добре.
  • 2
    Ки
    кирсан илюмжинов
    17 -9
    19:59, 9 сеп 2016
    Всичко Мара втасала и го докарала до БАКУ Толкова работа има за кмета в града че по 24 ч да работи не мож я свърши но ------разходки са приятно нещо пък и за сметка наданакобълъците
  • 3
    Ив
    Ива
    3 -1
    14:35, 10 сеп 2016
    О, Кирсан Ил., май ти "не мож " я свърши. Пък и разходките на бившия ви през тези 16 год. за чия сметка бяха ?
  • 4
    Ев
    Евтиния
    1 0
    02:24, 11 сеп 2016
    Как не спряха със слугинажните си коментари, бе? Чудите се как да компрометирате един чусесен човек, вие -долнопробните хиени-смешни журналистчета, дето лижехте задници наред. Не се спирате пред нищо, така сладко беше през всичките тези изедни за Хасково години, че сега гладни и озверени не се сприрате.Още ще огладнеете и никой няма да ви помни.И още от вас има под прикритие.Всички трябва да си тръгнете и да забравите миналото.
Последни новини