От х:

Днес в x:

ХИПОЛЕНД - магазинът за детски усмивки – се премести в нов, по-голям и уютен дом!

Изображение 1 от 2

    В началото на месец септември тази година, любимият на всички деца и родители от Хасково и региона Магазин за детски усмивки ХИПОЛЕНД се премести в нов, по голям и уютен дом – на обновения трети етаж на Универсален магазин ТАШКЕНТ, на пл. „Атлантически“ №2. 

    Разположен на 750 кв. м. търговска площ, повече от два пъти по-големият ХИПОЛЕНД в Универсален магазин ТАШКЕНТ предлага на хасковските деца и родители пълната си гама от продукти за бебето и детето: маркови и лицензирани играчки,  детски обувки, спортни стоки, велосипеди и триколки, акумулаторни коли и мотори, плажни и надуваеми артикули, детски книжки и пособия за ученика -  висококачествени стоки на световни и утвърдени български марки, както и най-голямото в града разнообразие на стоки за бебето. Новост за Хасково ще бъде и представянето в ХИПОЛЕНД на богатата колекция висококачествени детски дрешки на европейската марка COCCODRILLO.

    За да отпразнува, заедно с всички свои верни клиенти и приятели, тази впечатляваща промяна, ХИПОЛЕНД организира голям концерт на талантливата малка певица Крисия, който ще се състои на 17 септември, събота, от 18 часа, на Откритата сцена на площад „Свобода“ в гр. Хасково. На сцената ще се изявят също и талантите от 

    Детска вокална група Орфейче към Младежки център гр.Хасково. Основен домакин ще бъде, както се полага, веселият хипопотам ХИПО, символът на ХИПОЛЕНД. Усмивките и доброто настроение са гарантирани!

    А това, което очаква клиента в обновения и разширен ХИПОЛЕНД, е приказната атмосфера, която ще го върне в детството. Едва прекрачили прага, Вие попадате в чудния свят на играчките, с любимите марки на всички малки момченца и момиченца! Посрещат Ви красавицата BARBIE, за която мечтаят малките дами, и костенурките Нинджа, любими герои на поколения деца. Следват чаровницата Маша с верния й приятел Мечока. След това попадате в света на високите скорости в кътовете на MAISTO и HOT WHEELS. Феновете на конструирането ще открият голямо разнообразие на модели LEGO, а любителите на пъзелите ги очакват прекрасните тематични серии на CLEMENTONI. И още много, много играчки в обновения, приветлив, приказен ХИПОЛЕНД в Универсален магазин ТАШКЕНТ в Хасково!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини