От х:

Днес в x:

Гюргака краде вода от 20 г. Пламен Марков - идиот. Преглед на печата – 20 ноември

"Гюргака" краде вода от 20 години, съобщава в челен материал на първа страница днес "Хасковска Марица". Апартаментът на Дияна Гюргакова на ул. "Тотлебен" 1 изобщо нямал открита партида във ВиК, кръчмата на първия етаж – също. От водното дружество й начислили служебно 4 бона за една година, но собственичката не платила и тях. Вчера й резнали тръбата.

Червен скандал, пише в голямо заглавие над главата "Хасковска Марица". Дървените глави около Иван Драганов бламират Райна Йовчева за конгреса на БСП, добавя изданието. Губернаторката все пак отива на конгрес, но като делегат от Любимец.

Идиот, пише възможно най-кратко вестникът на първа страница, надписът е върху снимката на националния треньор по футбол Пламен Марков. Тесктът на спортната страница описва снощния резил в Белград, при който нашите паднаха с 6:1 от сърбите.

Стратиеви и Студенкови във война за къща в Ручока, разказва фамилна драма вестникът на втора страница. Семейство Стратиеви сключили договор за гледане с 80-годишната баба Марийка Студенкова, срещу което тя им оставя къщата си. Неочаквано обаче се появили наследници и войната била открита. Има решение на окръжния съд в полза на наследниците. Битката се пренася във Върховния съд.

Гръмнал бойлер паникьоса улица, акцентира на криминалната страница изданието. Индидентът бе на ул. "Георги Кирков" в Хасково. В същия материал вестникът описва и случая с изпадналия в ярост старец от Димитровград, който бе свален от терасата си от пожарникари вчера призори.

Ябълковци готови да взривят жп линията за софийския боклук, проследява вестникът сагата с депото край димитровградското село. Репортажът описва настроенията в селото по повод скандала със сметището.

Шок в Харманли след обир, под това заглавие изданието публикува материал за обира в златарското ателие, при който апашите заглушиха частен СОД и разбиха стената на бижутерията.

Окастрена липа скара съседи, пише за друга фамилна мини война изданието. Битката този път се води на ул. "Венелин" в Хасково.

Обирът на златарското ателие в Харманли е водеща новина за "Новинар юг". Изданието прави връзка между удара в Харманли и обирът на чейнджбюро в Димитровград миналата година, при който бяха отмъкнати половин милион лева.

34 баби със "заплати" да гледат внуците си, акцентира на първата си страница "Новинар юг". Толкова са подадените бабешки молби в региона. Те ще получават по 220 лева месечно.

Монтираха 29 табели с фирмите, които чистят, анонсира със снимка от първа страница изданието. Така всеки шофьор ще знае коя точно фирма да псува, ако участъкът от пътя не е почистен.

Броят от 30 до 100 лв. за частна занималня, акцентира още вестникът. Делегираните бюджети свиват средствата за допълнително обучение на децата и затова някои училища преминават към платеното обучение, което се забранява от конституцията. Само че на кой му пука за конституцията.

Удължиха престоя в лудница на садист, четем още в броя. Димитровградският убиец Христо Лазов ще поостане повечко в психиатрия, за да проучат детайлно психичното му състояние.

Кюрд от килията прави PR-наркоакция. Под това заглавие изданието публикува материал за разбитата група за трафик на хероин, координирана от Али Юксел от килията му в софийския затвор. Заключението на автора е, че това не може да стане без протекция. Чия? Ясно чия.

Колежката Яна зарадва "Новинар юг" с юначе, пише още изданието. Вчера репортерката на вестника Яна Колева роди син Николай. Бебето е 51 см. И тежи 3. 6 кг.
Да е живо и здраво и да донесе много обич и щастие на родителите, пожелава им и Haskovo.net.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини