От х:

Днес в x:

Торта и аква зумба за финал на Забавното лято

    Много настроение и слънчеви усмивки отбезаха края на „Забавно Лято“ на Младежкия център в Хасково. Инициативата на Центъра продължи през целия юли под различни форми на игри на открито, участие в работилници и посещение на интересни места в Хасково и региона.

    По време на игрите малки и големи се учиха да скачат на ластик, дърпаха въже, играха на керемидка и дама, опознаха автентични игри от времето на баба и дядо, като житма и миль. В опознавателна част на инициативата участниците посетиха планетариума в Димитровград, видяха и как се създава керамичен съд в грънчарска работилница. Повече от 120 деца, сред които и от други градове, дошли за лятната ваканция при свои роднини в Хасково, са се включили в летните форми за запълване на свободното време, организирани в рамките на „Забавно лято“, разказа директорката на Младежкия център Жанета Матанова.

    Точката на летните забавления беше поставена край басейна на комплекс „Фантазия“.

    Децата влязоха с охота и ентусиазъм във водата за аква зумбата, водена от инструкторката Веселина Калемджиева. Накрая за всички имаше вкусна награда - торта.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини