От х:

Днес в x:

Кметът Беливанов от Франция: Трябва да засилим мерките за сигурност

„Остро осъждам атентата в Ница и изказвам съболезнования към близките на жертвите. Това е един от поредица актове на насилие, които трябва да бъдат спрени. Считам, че мерките по отношение на сигурността навсякъде в Европейския съюз трябва да бъдат засилени.“ Това написа в профила си във Фейсбук кметът на Хасково Добри Беливанов.

Той допълва, че в момента е във Франция по покана на Мишел Хетрой, кмет на побратименият с Хасково град Шатион-сюр-Ендр. „Хората тук са спокойни, посещението ни продължава по предварително обявената програма и днес със заместник-кмета Евгени Консулов участваме във бизнесфорум“, пише още Беливанов.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Тр
    Троцки
    23 -5
    12:45, 15 юли 2016
    Когато прочел изявлението на Беливанов шефа на Ислямска държава го преместил от левия в десния крачол
  • 2
    Ии
    Иииииихаааааа
    18 -12
    13:16, 15 юли 2016
    Добчо да внимава, че във Фрнация е много горещо, а горещините не се отразяват добре на пенсионерите. Повечко вода да пие и да стои на сянка, че годините не прощават!
  • 3
    Ла
    лаф да става
    17 -6
    14:29, 15 юли 2016
    Кметът участвал в бизнесфорум!? Какъв бизнесфорум може да се направи в едно френско село с жители колкото на едно голямо българско село????? Празни приказки пак или може би ще им направи на франсетата една чешмичка в центъра?
    • Се
      СЕЛЕНЖЕР
      5 -2
      18:05, 15 юли 2016
      В случая да се възползвам да напомня на цялата аудитория да не се чуди,защо съм се писал,като "селенжер"...ние живеем в село хаскьой...
Последни новини