От х:

Днес в x:

Пак зарибиха подлеза до гарата, вадили лакът щука

Изображение 1 от 6

    Подлезът до гарата е пълен с вода, а в него плуват малки рибки, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Действително е така, увери се наш екип, който забеляза, че рибоците са големи колкото човешка длан.

    „Преди време от водата в подлеза изкараха щука, около лакът голяма“, разказа работещ наблизо охранител, който отказа да се представи. Гардът обясни още, че негов колега пък полагал грижи за популацията в образувалия се водоем и хранел рибките. Според работещи наблизо водата в подлеза идвала от близкото дере, което понякога преливало. Според други пък подпочвената вода избивала през шахтите на съоръжението.

    Неведнъж подлезът към гарата се е пълнил с вода и от общината са го отводнявали многократно. Заради множеството наводнения и лошото му състояние в началото на тази година транспортната комисия от община Хасково взе решение съоръжението за пешеходци да бъде затворено. И до днес подлезът не може да се използва по предназначение, тъй като и двата входа са затворени с метални врати, на които има и табели.

    Факт е обаче, че много от подлезите в Хасково са занемарени, особено по-малко използваните. Честа гледка пък е пешеходци да пресичат за по-лесно през оживените булеварди.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Ма
      Марин
      10 0
      15:30, 14 юли 2016
      Трябва ли ми билет за риболов?
    • 2
      Ко
      Коста
      11 0
      15:44, 14 юли 2016
      На жива рибка или на блесна кълве?
      • За
        Захари_1468614202
        2 0
        23:23, 15 юли 2016
        Никва щука няма там - цял следобед киснахме - на дъно на плувка - само малки екземпляри се меркт!
    • 3
      Ми
      митко палаузов
      6 0
      17:18, 14 юли 2016
      Ивче вчера имахте в нета статия със снимки на рибаря проф Щерев Ето случай професора да реши въпроса с подлеза и щуките Нъл тъй
    • 4
      Ан
      Анонимен
      1 -1
      22:59, 14 юли 2016
      "много от подлезите в Хасково са занемарени" - че колко подлеза има в града, този и до Ив. Рилски
      • Ха
        хахах
        0 0
        20:39, 17 юли 2016
        Ако няма къде да отидеш,ела на себе си,а ако не,,, ела в Хасково да видиш до завод Мир и до 30ти блок в Орфей,нови 2 подлеза :D
    Последни новини