От х:

Днес в x:

Голмайстор на футболен турнир стана талант от Димитровград

    Голмайстор на футболния турнир “West football arena” в курортен комплекс Албена преди дни стана момче, родено в Димитровград. 11 -годишният Валентин Иванов, който тренира в детско-юношеската школа на "Ботев"-Пловдив се окичи и със златен медал, след като отборът му завоюва първото място. Над 50 тима от България, Румъния и Молдова са участвали в надпреварата. 12 са били отборите набор 2005, което е оформило силна и конкуретна група.

    Срещу молдовския отбор "Зимбру" Валентин отбелязва 4 гола, а в срещата с "Бакау"- Румъния е успял да вкара 5 гола. Един гол е реализирал 11-годишният футболист при срещата си с "Академия Хаджи". Във финалния мач на турнира срещу миналогодишния шампион Фарул (Констанца) Валентин отбелязва втория победен гол.

    В рамките на близо месец момчето участва в едно първенство и няколко турнира с тима на "Ботев" -Пловдив. В националното първенство на БФС-Зона Пловдив  Валентин стана шампион за втора поредна година и отново за втора поредна година голмайстор на първенството.

    Преди участието си в Албена малкият футболен талант се завърна от Национален турнир в град Приморско.Отборът на Валентин стана шампион след като победи на финала Левски София.

    За успехите на Валентин, който е започнал да се занимава с футбол в тукашната детско -юношеска школа писахме преди повече от година. Момчето беше избрано за най-добър футболист на Пловдив.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини