От х:

Днес в x:

Хлапета подпалиха англичанин. Ексдепутатът Чонков пред фалит. Преглед на печата – 17 ноември

Хлапета подпалиха англичанин, информира в заглавие над главата днешният брой на "Новинар юг". Две деца на по 8 години се заиграли в чуждия двор и драснали клечката на къщата, собственост на англичанин.

Битакът иска ново работно време, пише още на първа страница изданието. Заради студа и лошите пътища търговците настояват пазарът да отваря в 18 часа в петък.

Спасиха хасковския футбол с цели 4 лева, акцентира на първа страница вестникът. Такава сума е събрана в урната по време на на вчерашния мач на Ямача срещу "Левски" Карлово, който отборът спечели с 1:0.

Възраждат Медицинския, четем още в броя. В бившия колеж тръгват три образователни курса.

Пандизчията Али уреждал хероин и оцетен анхидрит, акцентира на криминалната страница изданието. Али е пандизчията, който от килията си уреждал трафик на хероин през границата. В петък двама от Капитан Андреево бяха оставени зад решетките с решение на хасковския окръжен съд.

Мазда сече дърво при автородео по "Левски", пише още изданието. 20-годишният Диян забил японската кола в дървото при надбягване с друг автомобил.

Днес Димитров казва за сметището до Ябълково, четем още в броя. Пресконференцията на димитровградския кмет е заради силния обществен отпор за депото в близост до вододайната зона на областния град.

Има сили в БСП, които желаят рекомунизация, казва в интервю за вестника секретарят на ВС на БСП Антон Кутев.

Пиян изхвърля холова гарнитура през балкона, пише на забавната 12 страница. Почерпен димитровградчанин започнал да изхвърля мебелировката през терасата след семеен скандал. После организирал нещо като търг в хола си и разпродал обзавеждане срещу жълти стотинки.

Ексдепутатът Чонков пред фалит, търси ортак за СПА, информира в голямо заглавие над главата "Хасковска Марица". Бившият бос на кабелната телевизия "Рекординг" си направил криво сметката за недовършения хотел в Минерални бани, който купи още докато беше депутат. Не му стигали 4 милиона. Самият Чонков отрича пред изданието, че търси ортак, но хотелът си стои недовършен.

Ексюрист блокира сметките на община Тополовград, информира челно вестникът. Арбитраж постанови кметството да изплати 113 000 лв. на бившия си служител. Ябълката на раздора е селскостопанското летище, което по думите на Мирослав Тумбалов е негова собственост. Общината обаче складирала на пистите опасни отпадъци и той не може да го ползва от години. Запорът поставя общината в безизходна ситуация.

Поскъпват покупките на лизинг, пише още в броя. Лихвите по кредитите при покупка се вдигат.

Нашариха казармите с фашистки символи, акцентира на криминалната страница вестникът. Оградата на военния имот на ул. "Булаир" в Хасково е нашарена със свастики.

Чии следи замита пожарът в НАП? Под това заглавие вестникът продължава темата за инцидента в офиса на дънъчното в Изчислителния център в края на миналата седмица. В материала се прави връзка с уволненията в пловдивската дирекция на данъчното, списъкът с големи длъжници в хасковския офис и разследване на ДАНС. Твърди се, че проверките от Пловдив ще се прехвърлят в Хасково и това е стреснало доста хора.

Проверка в софийския затвор заради наркоафера на Капитан Андреево, пише изданието на 10 страница. В текста се описва историята на организираната банда, ръководена от килия в затвора.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини