От х:

Днес в x:

Тодор Тодоров стана съдия на съдиите от Темида

    14 съдии от Темида се включиха в двудневен тенис турнир на кортовете на „Кенана” край Хасково. Сред участниците са магистрати от цялата страна – Габрово, Шумен, Пещера, Момчилград, Бургас, Перник, Раднево, Харманли, Димитровград и Хасково. Честта на хасковските съдии, които са организатори на състезанието, ще защитават магистратите от Окръжен съд Хасково Стратимир Димитров, Йонко Георгиев и помощник-съдията Диан Боев.

    В надпреваратата се включиха и четири представителки на нежния пол. Шампионската титла за хасковлии ще се опита да вдигне Боряна Бончева от ХОС. Тя се надпреварва с колежките си от Димитровград, Перник и Шумен.

    Награждаването ще бъде утре по обед, когато най-добрите ще получат купи и медали. Коректив за уменията на съдиите от Темида е главният съдия по тенис Тодор Тодоров. Предполага се, че той ще отсъжда независимо и безпристрастно, каквито решения трябва да взимат всички съдии от Темида.

    Подобно състезание се провежда за първи път в Хасково. Миналата година имаше в Харманли, но само за съдии от Пловдивския апелативен район.

    Ива Иванова                                     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини