От х:

Днес в x:

Баща изнасили 19-годишната си дъщеря

Баща изнасили 19-годишната си дъщеря в присъствието на майката и по-малкото им дете в димитровградския квартал "Мариино". Бруталните сцени се разиграли в полунощ, когато Кирил, автомонтьор от града, налетял на младото момиче, докато съпругата му Габриела спяла с другото им дете в съседната стая. За инцидента не бе съобщено от МВР.

Писъците на насилваното момиче се чували чак пред блока, където имало група ромски момчета. Те се притекли на помощ на момичето и изкъртили входната врата на апартамента на втория етаж, но насилникът успял да прескочи през прозореца и избягал по стълбището на съседния вход.



Потресените съседи повикали полиция и след няколко часа униформените щракнали белезниците на насилника. Той е зад решетките с постоянна мярка "задържане под стража", постановена от димитровградския районен съд. Насиленото момиче е настанено в психиатрично заведение.



Според съседите Кирил е нервен и избухлив и неведнъж се e карал с комшиите. Според някои от тях той се е гаврил с дъщеря си още докато е била 7-годишна и всички в квартала знаели за това. Майката Габриела също знаела, по думите им.



Насилникът Кирил има автосервиз до входа на завод "Вулкан" в Димитровград. Днес пред вратите на халето още стоеше паркиран прашясалият му форд. На задната седалка се виждаха оставени два хляба, които явно няма да нахранят никого.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини