От х:

Днес в x:

Мъж мята стол по жена си, тя го ръга с нож в гърба. Преглед на печата – 25 октомври

61-годишен мъж от Любимец е е приет в хасковската болница, след като бил наръган с нож в гърба от жена си. 55-годишната му половинка е арестувана. Скандалът между съпрузите възникнал заради телевизора.
Няма опасност за живота на стареца.

Георги Иванов: Аталай, Бисеров и Стаматов поръчват атаките срещу мен. Под това заглавие вестникът преразказва вчерашното изявление на градоначалника по повод информацията в няколко столични вестника, че е разследван от ДАНС по поръчка на комисията по корупция в Народното събрание. Георги Иванов казва, че всички тези неща, които се проверяват сега от българското ФБР, са били обект на неколкократни прокурорски проверки. По думите му бившият шеф на окръжното обвинение Петър Мидов някога е бил назначен на поста с протекцията на Христо Бисеров и това обяснява сегашната му активност. В речта на кмета не е подмината и бившата съдийка Златка Исламова, която преди години го отстрани от поста.
Така или иначе вчерашната новина за разследването срещу кмета по същество не е никаква новина. Резултати от разследването на ДАНС все още няма, а фактът, че са започнали да нищят кмета на Хасково бе публична тайна от няколко седмици и се коментираше оживено по кафенетата в града.

Откриха антична пещ край Вълче поле, четем още в броя. Археолози от България и Германия търсят следи от древната металургия на траките, за която има писмени сведетелства, но пещи все още не бяха открити по българските земи.

Двама в ареста за алкохол, стража за издирван румънец, разкриха нелегален пункт за метали, са част от останалите заглавия на криминалната страница.

Попадение е карикатурата на Краси Димовски в рубриката "Свирепо настроение". Две едрогърдести дами си говорят. По-умната казва: По-големи шансове имаме, ако сме в коалиция. Тогава всички ще искат да ни свалят. По този повод един съботен виц. Коя е висшата форма на блондинката? Тази, която дори не се сеща да се изруси.

Превзеха "Елена" за 48 часа, пише на редовната си съботна страница "Наслука" професорът по рибарство и аквакултури Щерю Щерев. Трите хасковски отбора окупираха първите места в класацията на националното състезание за любителски риболов на дъно миналия уикенд.

Площадката на "Дунав" безплатна за младежи до 18 г. Под това заглавие вестникът информира за вчерашната сесия на ОбС Хасково. Изданието акцентира на някои от по-важните решения на общинарите.

Това бяха акцентите в днешния брой на "Хасковска Марица". Подробности – във вестника.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини