От х:

Днес в x:

Новата площадка с 4 игрища ще има охрана

Новата зона за отдих с 4 игрища южно от ул. "Дунав" в Хасково, днес бе официално открита от кмета Георги Иванов. Тя ще се охранява и поддържа от общината, стана ясно от думите на градоначалника. Той благодари на всички фирми, които участваха в построяването на най-новата придобивка за града. Това е направено с част от данъците на всички граждани на Хасково, каза Иванов и призова да се пази.



За семплото тържество не дойде министърът на регионалното развитие Асен Гагаузов, както бе предвидено по програма. Това бе очевидно разочарование за областния управител Райна Йовчева, която му бе приготвила писмено искане за 78 милиона лева от излишъка за пътища в областта. Писмото бе разпространено в съобщение до медиите от администрацията днес.

Освен игрищата за футбол, волейбол, баскетбол и тенис, в зоната са изградени и места за почивка, паркинг и детска площадка.



Милена Петрова, която живее в съседния блок, поиска думата пред микрофона и благодари на кмета и администрацията му, че са превърнали предишното бунище в дерето в красива площадка.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини