От х:

Днес в x:

Съдия преследва неправоспособен шофьор

Съдия от Харманли тръгва по следите на автомобилен джигит по пътищата на Харманли, след като за малко автомобилът й не бе отнесен от скорострелно минаващ шофьор.

Миналия петък, в късния следобед, съдия Юлия Станковска от харманлийския Районен съд се прибира у дома си по ул. "Алеко Константинов", когато изведнъж на пресечката на улица "Балкан" , без да спре на стопа, профучава с голяма скорост автомобил, който за малко да отнесе предницата на колата на г-жа Станковска, която се движела с предимство.

"Добре че карах много бавно, иначе не смея да си помисля какво щеше да стане. Той мина на сантиметри от колата ми, докато аз набивах спирачките", разказа съдията.

След първоначалния шок, г-жа Станковска веднага алармира полицията, като самата тя последвала джигита. В крайна сметка ванът бил открит от органите на реда във вилната зона, близо до Депото за битови отпадъци. От него излезли трима души. При проверката шофьорът, родом от Хасково, се заричал, че имал предимство. Но не стига, че не спазил правилата за движение по пътищата в крайна сметка се оказва, че е и неправоспособен – с временно отнето право да шофира.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини