От х:

Днес в x:

Задигнаха пищова на полицай. Преглед на печата – 8 септември

Честито рождество Богородично! Ден на град Хасково. С тези думи отваря новия си брой "Хасковска Марица", който за празника на града днес ще се раздава без пари. Вероятно поради това цялата първа страница е пълна с реклами. Колегите са успели да сбутат все пак малко заглавие – "Спират самолети заради зарята на Хасково". Впрочем, така е всяка година.

Панелките поевтиняват, търсенето намалява, акценитра на втора страница изданието. 620 евро за кв. м. искат за комплекси от затворен тип в Хасково, допълва вестникът.

Мараджиев е новият шеф на митница Свиленград, четем още в броя. Днес той ще бъде преставен официално на митничарите. Започват рокади на по-ниските нива, пише изданието.

61-годишен си преряза вените в тоалетна. Свиленградчанинът Георги Иванов, съименник на хасковския кмет, сложил край на живота си в събота в една от тоалетните на пазара.

За 2 часа 1500 от региона уволняват кабинета, акцентира още вестникът. Това е равносметката от проведената в събота акция на опозицията от ГЕРБ, СДС и ДСБ.

Брейкъри от Ямбол първи на международния фест в Хасково, информира на 16 страница вестинкът за проведения в събота турнир по атрактивния танц на "Спартак".

Задигнаха пищова на полицай, пише над главата в днешния брой на другия регионален всекидневник – "Новинар юг". Неизвестни апаши се вмъкнали в жилището на 42-годишния Николай Петров и го обрали. Трима са обирджиите, предполага изданието.

10 хасковлии спасени в "Еърбъс"-а, гласи заглавието на водещия материал на първа страница в броя. Става дума за кацналия аварийно в Истанбул самолет преди два дни. Сред пътниците е бил хасковският бизнесмен Станислав Христозов, известен като Чочко.

Мезек въвежда глоби за найлонови торбички, четем още в броя. Санкцията е 10 стотинки, допълва вестникът.

Ремонтират "Асен Златаров" с пари от "Аз обичам Хасково", акцентира още изданието.

120 лева за първолак на битака, пресмята "Новинар юг". Толкова струва пълното обзавеждане на първокласник на пазара. В магазините е няколко пъти по-скъпо.

Новият шеф на митницата също е тема за публикация в броя.

33 лева наем за новите къщи на "Червена стена", пише още вестникът. Толкова ще излиза месечно на бедните семейства, които ще бъдат настанени там.

"Стамболово" сгъна "Хасково" на три, пише изданието за поредната загуба на тима от Ямача.

Гришо №1 и на US open, информира вестникът за вчерашната победа на хасковския тенисист в САЩ.

Хасковлии, пазете града си, той е направен с вашите пари. Така е озаглавено обширно интервю с кмета Георги Иванов на 6 и 7 страница в броя.

Подбраха 15 за "Мис Хасково", информира на 12 страница вестинкът. Конкурсът ще бъде на 11 септември от 19 часа в "Заря".

Това бяха основните акценти в днешния регионален печат. Подробности – в "Хасковска Марица" и "Новинар юг".

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини