От х:

Днес в x:

Четирима оцеляха по чудо в свирепа катастрофа

Четирима младежи от кърджалийското село Глухар оцеляха като по чудо малко след 16. 00 часа днес, след като излетяха от пътя с фолксваген близо до разклона за хасковското село Николово. Колата се обръщала няколко пъти и бе смачканата до неузнаваемост. При пируетите от нея излетели двамата 16-годишни Джунейт и Илхан, които се возели на задната седалка на Голфа.



Зад волана на немското возило бил 20-годишният Юсеин Рамадан, който бил само натъртен. Той е тестван за алкохол с дрегер, който не показал наличие на алкохол в кръвта. Шофьорът, заедно с двамата 16-годишни Джунейт и Илхан, бе откаран с линейка в Бърза помощ. Возещите се на задната седалка били целите потрошени, но без опасност за живота.



От смачканата кола без драскотина остана возелият се на предната седалка Джунейт Отай, на 17 години. Младият човек се отърва само с уплаха. Пристигналите на мястото на катастрофата катаджии му дадоха бутилка с вода – да пийне и да се успокои.
Нищо не помня, каза за Haskovo.net 17-годишният ученик.
Пред униформените шофьорът твърдял, че са се движили с около 70 километра в час. Според служителите на КАТ обаче скоростта е била доста по-висока, защото колата е излетяла от платното, пресякла е насрещната лента и е изорала поляната край пътя.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини