От х:

Днес в x:

Тир преобърна автобус на харманлийско кръстовище

Тир и автобус премериха сили на едно от най-опасните кръстовища в Харманли – това на тополовградския разклон малко преди 12 часа. Камионът, идващ от Свиленград, се е движил по еднопосочния бул. "България" и не е спрял на знака "Стоп". В това време на кръстовището по международния път Е-80 е минавал автобус, движещ се по редовната линия Любимец-Хасково. Сблъсъкът между двете превозни средства е бил жесток, защото от удара автобусът се е обърнал. За щастие в него са се возили само една жена и шофьорът. И двамата са ранени без опасност за живота. В следствие удара се е разляла нафта, която бе посипана с пясък.

В момента пожарен автомобил на РСБАБ – Харманли и друга техника се опитват да изправят автобуса, собственост на транспортна фирма от Любимец и да освободят движението.

Въпреки че магистралата за движение отдавна е отворена, много от тировете използват стария път Е-80, който минава през Харманли и натоварва и без това затрудненото движение. Преди няколко години на същото кръстовище стана подобна катастрофа, тогава автобус се блъсна в тир.






Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини