От х:

Днес в x:

Madonna night в София

Два дни след световната премиера на албума на поп кралицата "Hard Candy", на 30 април, в Дома на киното ще се прожектира за първи път на голям екран актуалният сингъл на Мадона, Джъстин Тимбърлейк и Тимбаланд - "4 Minutes".

Ако вие сте сред почитателите на Мадона, имате шанса да спечелите покана за партито, предоставена от организаторите. Трябва само да отговорите правилно на въпроса в нашата игра с награди.

"Hard Candy" съдържа 12 песни, като към познатото денс звучене на "Confessions on a Dance Floor", авторите на композициите, сред които Тимбаланд, Джъстин Тимбърлейк и Фарел Уилямс, са добавили ърбън и хип-хоп елементи.

Клипът към "4 Minutes" е режисиран от Jonas & Francois, създали "D.A.N.C.E." на французите Justice, спечелил наградата на MTV Europe за най-добър клип на 2007г.

Пилотният сингъл от "Hard Candy" е най-бързо продаващата се песен в историята на канадските музикални класации.

Четири минути след премиерата на видеото, зрителите ще видят култовия филм на квартета Куентин Тарантино, Робърт Родригес, Алисън Андерс и Александър Рокуел "4 Rooms", в който Мадона дели екран с Брус Уилис, Тим Рот, Антонио Бандерас, Валерия Голино и Салма Хайек.

Час преди полунощ ще започне маратонът с клипове на поп иконата, в който са включени нецензурирани версии на клипове като "Music", "Die Another Day", "American Life" и "What It Feels Like for a Girl".

Специално внимание ще бъде отделено на албума "Confessions On a Dance Floor", като зрителите ще надникнат зад кулисите на видеото към "Hung Up". В работна видео версия режисьорът Йохан Ренк и Мадона представят снимачния процес на клипа.

Организаторите на събитието "Позор" и "Орфей Мюзик" се приготвили специална изненада за феновете на Мадона след полунощ.

По време на вечерта издателска къща "Прозорец" ще предлага биографичната книга на Ранди Тараборели "Мадона - интимно" на преференциална цена.

Албумът "Hard Candy" ще може да бъде закупен от специалния щанд на "Орфей мюзик".

Входът за вечерта ще бъде свободен за всяка "Madonna".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини