От х:

Днес в x:

Преглед на печата- 17 април

„Новинар Юг": „Бандит пали ауди след гонка"- челото на информационния всекидневник. В преследването с полицията насметени такси и още 3 коли. Подозират беглеца в палеж и взрив, уточнява изданието

„Изгорелите нямат работа в цистерната"- водеща тема в броя на „Новинар", която е всъщност мнението на Инспекцията по труда. Пострадалите хасковлии продължават да са в тежко състояние. Вчера 46- годишният Николай Симеонов бе опериран в „Пирогов".

„МБАЛ- Свиленград отчита 65 хиляди лева печалба"; „Одрин ще развива религиозен туризъм"; „Почват строителството на търговски комплекс"- четем на старниците на вестника.

От втора „Новинар" съобщава: „30%-но намаление на книгите по Главната". 19 издателства със свои щандове откриха читателските литературни празници.

„10 къщи на „Ятак" за сефте със законна вода"- информира изданието. Вчера ВиК присъедини първите на хасковската улица с открити партиди.

На страниците на „Новинар Юг" ще порчетем още: „1000 фирми с пререгистрация, чака се законово облекчение"; „Декларация с писмо излиза 1,69"; „Софиянци напират за частния старчески дом в Димитровград. Общината готова да помогне с проект за осигуряване на европари, с които да се ремонтира сградата".

„3 години разделят деца на разделени родители"- заглавие, с което ни посреща вестник „Хасковска Марица" тази сутрин. Димитровградчани водят битка за дъщерите си на три инстанции.

„Цял ден за регистрация на кола в КАТ"- водещо информира „Марица". Средно по 165 автомобила се обработват всеки ден, казват от Пътна полиция.

„Лумна огънят „Южна пролет"; „Съветници боядисват за Великден в Димитровград"; „Ометоха трима от закъсалия Хасково. Вратарят Румен Попов и Виктор Колев горят за симулативна игра"- четем на първа страница във вестника.

От втора „Марица" информира: „Всеки хасковлия с возило след 2 години". 400 нови автомобила са се влели в движението на областния град през първата половина на април. Малко над 800 от очакваните 3000 патентни декларации са подадени в дирекция „Общински приходи", четем в същата дописка.

„Гладни за музика" даряват духов оркестър"; „Георги Иванов с приз „Човек на 21 век"; „Кмет се срещна с хлебари, поръча козунак"- четем на страниците на вестника.

„Къде се губи връзката EVN- абонат? „е темата на анализа поместен в броя на вестник „Хасковска Марица" тази сутрин. Акцентите от него: Дружеството открива сметки от преди 2 г., реже тока без предупреждение. Служителите ни трябва да имат 24- часов достъп до електромерите на абонатите, обясняват от КЕЦ- Хасково.


Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини