От х:

Днес в x:

Преглед на печата- 18 януари

„Новинар Юг": „Амнистия за скаталите казармата"- челно информира информационния всекидневник и уточнява: Младежите, които са се укривали от военна служба, вече не подлежат на наказателно преследване.

„Двоен данък за колата"- водещата тема в „Новинар". За масовите возила ще плащаме по 66 лв. на година, досега налогът им бе 33 лв.

„Замшефовете на ОбС в Баните със заплати като в Оксфорд"; „Хасковлийка със злато при жените"; „Спасиха инвалид от пламнал апартамент"- четем на първа страница във вестника.

„Мелничарски вал премаза ръка на работничка"- съобщава с подробности на втора „Новинар". Жената е с комоцио, гръдна травма и две тежки счупвания. Предстои да се изясняват причините за трудовата злополука.

„Момченце хванато да проституира"; „Сервизите чакат двойно повече потрошени коли"; „2000 лв. патент за посредници при продажба"; „Плащаме погребението си приживе в банка. Хасковският „Обреден дом" е сключил договор с банка, в която може да се внася депозит за ритуала"- пише още на страниците си „Новинар Юг"

Вчерашният инцидент „Машина едва не осакати чистачка" е на първа страница и в другото хасковско издание. Пуловерът на 58- годишната жена останал да виси на вала. Бръкнала е в работеща машина със свален капак. Това е недопустимо, твърдят от Инспекцията по труда- допълва по темата „Хасковска Марица".

Водещото в броя на „Марица" тази сутрин: „Данък имоти скача от 1,5 на 2 промила". 1008 лв. за порше, 24 лв. налогът за трабантче, уточнява вестника.

„Именден и юбилей за отец Антоний Енев"; „Пътищата в региона чисти"; „Ексшеф на полицията спасява жена инвалид"- четем във вестника.

"ДПС срещу ДПС в Баните"- информира „Марица". Председателят на Общинският съвет Фередин Шен ще е първата жертва във войната между двете групи в ДПС. Неформалният лидер на новото мнозинство Мюмюн Искендер остави бюджетниците без заплати за месец.

„Глутница тормози квартал"; „8 милиона от проекти за 2 г. в Свиленград"; „Още компютри в библиотеката"; „Хасково няма нужда от бездушно гласуващ ОбС", заявава от странците на „Хасковска Марица председателят на местния парламент Делян Делчев.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини