От х:

Днес в x:

Люси Дяковска идва в Хасково с ревю на мюзикълите

Хасково става част от Националното турне на Люси Дяковска на 19-ти май. Шоуто с участието на Плевенската филхармония "Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска" е обявено за 19 часа в читалище “Заря“.

Заедно с червенокосата фурия в южния град пристигат и пианистът и аранжьора Георги Милтиядов, диригентът Левон Манукян и най-успешната група в "X Factor" – А.В.А, чиито ментор в последното издание на певческата надпревара беше Люси.

Всички те обещават една незабравима нощ и тотално потапяне в музиката.

„Това е едно ревю на мюзикъл-произведения – изпълняваме Гершуин, откъси от “Кабаре”, “Котките” и “Клетниците, до съвременните мюзикъли на базата на АВВА и Queen“, презентира певицата още в началото на турнето.

Автори на аранжиментите и оркестрацията са Георги Милтиядов и Левон Манукян.

Мюзиктурът започна в началото на април от родния град на звездата от групата "Ноу ейнджълс"-Плевен и вече успешно мина през няколко града на България при бляскав успех.

Люси е един от най-позитивните и енергични изпълнители на родната сцена и затова една нощ с нея и откъсите от обичаните мюзикъли „Коса”, , „Чикаго", „Котките”, „Цар Лъв”, „Мулен Руж”, „Уестсайдска история”, , „Исус Христос Суперстар“ наистина обещава тотално разпускане, наслада и нов заряд този четвъртък.

Очаквайте по-късно и ексклузивно интервю с Люси Дяковска специално за Haskovo.net.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини