От х:

Днес в x:

Писма на доброто пишат в Младежкия

    Конкурс “Писма на доброто” обявиха от Младежкия център в Хасково и центъра по наркотични вещества. Той е във връзка с инициативата “Дни на доброто и милосърдието”.

    Писмата на доброто могат да се пускат в специална кутия в подножието на Дървото на доброто, изработено специално за инициативата от ученици от гимназията по дървообработване и поставено пред входа на Младежкия център.

    Днес пред сградата на Центъра се събраха деца от ОДЗ “Зорница” и ОДЗ “Весели очички”, да за участват в забавни игри, посветени на доброто. Доброволци към Младежкия разиграха цял спектакъл за омагьосаното кралство Добринарство, в което хората престанали да различават доброто от злото. Затова повикали на помощ добрата принцеса Добринка.

    “Такива дни на доброто ще провежда всеки месеца, като ще каним деца от различни детски градини”, обясни шефката на Младежкия Жанета Матанова.

    В конкурса “Писма на доброто” могат да участват както деца от забавачките, така и ученици от 1 до 12 клас. Класирането обаче ще е по възрастови групи. Творбите могат да се пускат в кутията до 28 октомври.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини